Glshn Kuzum 22 aylık , 7 ay oldu işe başlayalı ilk 1 hafta bayağı zor olmuştu sonra alıştı fakat şimdi 2 haftadır felan beni bırakmıyor kıyamet koparıyor , işten eve geldiğimde de kapıda da bana vuruyor çok üzülüyorum ne yapmam gerekiyor 😔
sleepnessnami Glshn işten geldiğinizde ilginiz ne durumda? Belki çok özleyip özlemini gideremiyordur bu yüzden sana kızgındır
Btlyc Glshn geçici bi süreç merak etmeyin artık onu bıraktığınızın farkında cezalandırıyor sizi aklınca ama daha fazla zaman geçirin oynayın bol bol ve ona gece uyutmadan anlatın işe gideceğinizi geleceğimizi inanın anlıyorlar
Aylakiz0-6 Glshn siz gittikten sonra bakım veren kişinin bebeğinize durumu anlatması onu telkin etmesi gerekiyor. '‘ Anne işe gitti seni çok seviyor bu yüzden çalışıyor akşam geri gelicek’' bunu her gün her gidişinizde söylerse size karşı yumuşayavağını düşünüyorum. Benim oğlum da babasına bu şekilde davranıyordu alıştırdım. Bir de işten gelirken ufak hediyeler vs alabilirsiniz hoşuna gidecektir. Sizin için zor bir durum inşallah çözüme ulaşır 🤷♀️
sleepnessnami Glshn sizi çok özlüyor belli 2 yaş sendromu belki bu da etkilidir. Aslında bu gün boyu yaşadıklarını nazını size geçiriyor