cnslsfr Merhaba bebeğim şu an 2,5 aylık. 6.aydan sonra yani ek gıdaya başladıktan sonra işe başlamayı düşünüyorum. Süt sağıp bırakmalı mıyım, yoksa eve geldikten sonra akşam emzirsem yeterli olur mu? Gündüz ek gıdalarla idare edebilir mi?
ahbus94 cnslsfr tıpa tıp aynıyız şu an. Ben de merak ediyorum. Yalnız farkımız ben meme reddi yaşadım hep sahip veriyorum. 6nci aya kadar ne kadar anne sütü alırsa o kadar iyi benim için. Çalışınca da anne sütü vermeye caliscam tabi daha çok mama olacak gibi bir de ek gıda
Mrvak cnslsfr bence sağıp depolayın o günlerde kullanırsınız 6 aylık da olsa daha tadım zamanında olacak 8-9 aydan sonra öğün olarak yemeye alışıyorlar en azından siz işten gelene kadar bi öğün de olsa anne sütü alır
cnslsfr ahbus94 Uykusunda emzirmeyi denediniz mi hiç? veya yürüyerek, zifiri karanlık bir yerde (wc gibi), duşta emzirmeyi denediniz mi? Ben meme reddi yaşamadım çok şükür ama bunlar işe yarar diye duymuştum
cnslsfr Mrvak Sağım yaptığımda fazla süt çıkmıyor maalesef anca göğüslerimin çok şişmesi lazım o da mümkün olmuyor emzirdiğim için
Busniltos Kızlar.. ben 6. Ayımdayım. 1 aydır tadım yapıyoruz ama beğenemedi hanfendi her seyi tükürüyor alısması zaman alıyor bazı bebeklerde. Demem o ki ek gıdaya güvenip iş yapmayın. İşe baslamaya 1-2 ay kala buzlukta stoklayın🤗 ben emzirmediğim için sizin gibi derdim yok. Ama ek gıda da şaak diye almıyor bebekler. Yanı en azından benımkı🙈 umarım sizinkiler iştahlı olur ve lap lap yerler , amın😁🙏🙈