Melikemaraaz 1Annevekizi ne zamandan beri var bana alerji gibi geldi başka bölgenizde varmı ve kuru mu eliniz
egee_momm 1Annevekizi ay benimde parmaklarımın arasında çıktı ilk defa böyle bişey oldu hala geçmedi doktora da fırsat bulup gidemedim
1Annevekizi Melikemaraaz sadece avuçta var baya kapanmıyor yanıyor kaşınıyor fazla olmadı böyle olali doktora gidilmeli mi yoksa eczaneden sadece krem tarzı bisey verirler mi
Melikemaraaz 1Annevekizi bana alerji gibi geldi doktora gitmenizi öneririm benimde alerjim var ve bu vücuduma oluyor kaşınıyor acilde iğne yapıyolar geçiyor
1Annevekizi Melikemaraaz ne diye gidip iğne yapılıyorsunuz yani alerji diye mi yoksa başka bir şey mi belirliyorsunuz
1Annevekizi egee_momm sizde nasil çıktı arkadaşımın eli bu. Çalışan biri dedik acaba mi ondan mi oldu veya egzama böyle bir şey mi :/
egee_momm 1Annevekizi Böyle benimki canım ya ne olduğunu da anlamadım önce bi parmağımda çıktı farkında olmadan kaşıdım diğerine sıçradı bu seferde diğerine sıçramış
1Annevekizi egee_momm ayy sizinde çok ilerlemiş sanki neyden kaynaklı acaba alerji mj başka bir şey mi🥺