eda-14 Sdyll yada beğenmezler yok kalın iple örmüş Güzel değil bunu mu almış güzel bişey alsaymis ya bla blaa blaa 😆😆
sahrabalam2 O1Anne gerçekten bu konuda şanslıyım kendisi zamanında yaşadığı için hiç karışmaz senin bildiğin iyidir der çekilir
O1Anne belengaz zayıflamış der her görmeye geldiğinde hiç büyümemiş der Önceden daha çok sözleri vardıda mesafe koydum eskisi kadar arayıp konuşmuyoruz
Ahum PeekaBoo_ galiba sizinkilere anne karninda gelmiş bi yetenek profösörlük, kadın acaba ne yemiş hamiləykən,onun qazıyla bunnar uçuyo. Rabbim iyiki deveye kanat vərmemiş
PeekaBoo_ Ahum ay evet evet iyi ki öyle ahım şahım bir şey olmamışlar yoksa hiç ugraşılmazdı, ben kendim saglıkçıyım en ufak bir şeyde bana bile dur teyzeni arayalım o bilir diyorlar😂
Minikanne15 belengaz bu çocuklar 1 güne zayıflıyor ya çocuk böyledir , bir gün kilo alır bir gün verir 😂😂
balkizannesii belengaz çocuğu içerden emzirip kapıdan girdiğimizi görünce bile “aç mı bu annesi, doymadı mı “ diyordu. Gerçi artık diyemiyor görüşmüyorum 😂😂
ft_989 belengaz biz köyde soğukta elimizde çamaşır yıkar kucağımızda bebemize bakardık sizinki rahatlık batması der hep saolsun 🤣