Ahum Aslaniopbenimicin benimkinin ta kendisi valla,hatda kopyası. Ailemizin uzman doktoru olur kendisi🤣
Tellocan nurze01 Karadeniz’e ait bir lafmış heralde bu. Kayınvalidem kimsenin anlamadığını düşünerek rahat rahat söyler çünkü Doğu’luyuz, Doğu’dayız ama annemin Trabzon’lu olduğunu unutmuş olmalı. 😄
clsknu Tellocan çor kelimesini bizde kullanırız ama anlamını bilmiyordum bende . Bu arada anneniz iyi kapat etmiş ağzına sağlık annenin valla 🤣😂
terazikadini belengaz gelin kaynananın götüne benzermiş dedi salak karı bende kaynana gelinin götüne benziyor bence demiştim
terazikadini tazeanne1417 aptal işte nerden çıktı bu kim söylemiş diyorum bizim oralarda öyle derler diyor ben uydurdum demiyorda
2ogullu1anne Sizin de oğlunuz var (eltimle bana der) Yani diyor ki bana nasıl davranırsan gelirlerinin de size öyle davranır.
Aaaa1864 İyi bir şey yapınca istinasız “gelin kaynana toprağından çıkarmış, kimin kızı” Kötü bir şey yapınca “çerkes damarı tuttu” bide “sen büyü ben sana ne yemekler yapıcam babaanneme gidicem diye kapıları tepkile” severim iyi hoş ama hep bunları söylüyor
Tellocan nurze01 Ben Erzincan, eşim Erzurum. Ama annelerimiz Karadeniz’li. Kayınvalidemde rahat rahat konuşur kimse anlamıyor diye işte. Annemden böyle şeyler duymadım ben hiç annem sevmez. O yüzden bilmemde yani. Annem öyle dedikten sonra bir daha da duymadım zaten şahsıma karşı.
Aslaniopbenimicin Kizbebekannesii bende hic güleceğim yoktu anne deyip kahkaha attım iyi zorla madem kendini bolca Gül deyip küsüp gitti bebeğim 10 günlüktü ananajsjajahahajajahah
Tellocan Kizbebekannesii Kayınvalidemin suratı gitmiyor aklımdan. Sonra tatlı tatlı birde “hiç ciddi der miyim ben böyle bir lafı emanetime dünürüm” demişti. Annemde bilmese inanır. 😅
Aslaniopbenimicin Ahum çocuk ağlıyor geçen gün ağlama sebebi işemesiymis zor işiyprmıs pipisinden 😁 doktora sordum pipisi kapalı olsa net gözle gözükür dedi ah ah yavrum ya basımda ki Kv değil bela aq