Bilinmez RedFlower_ benim kaçak çay döküldü demlikle hemen gittim balkona sıcak suyla deterjan yaptım arkalı önlü geçirdim halıcıyı aradığımda hemen gelip alamayız dedi eğer bekleseydim geçmezdi bambu halı olduğu için garanti vermiyorlar
Mlk026 RedFlower_ çıkar ama çok iyi güvenilir bir yere verin kurutmayı bile beceremiyor bambu halı çok zor.
ikiprensesbebiss Bende de çay lekesi var baya oldu bende çıkaramadım yıkamaya verecektim çıkmaz mı ya :(
Derinnsmom RedFlower_ halı yıkamacı bana da her seferinde çıkmaz diyor ama hep çıkmış olarak geliyor 😁 umarım sizinki de çıkar
Maka_Paka Ay halıcıya ver bacım. Ben iki aylık evliyim vermedim çıkaramaz diye çok biliyorum ya(!) Çamaşır suyuyla sildim suyla karışık halıma mahvettin yeni aldim
ikiprensannesi12 RedFlower_ çıkar benım halımda bambu ıkı çocukla kırlenıyor geçmeyen lekeler ıcın özel bı ılac varms yıkamaya gnderınce çıkmıyor o ılacı kullanmamızı ıster mısın dedıler denettık çıktı tertemız oldu
barlasatamommy bambu halı pismanliktir bence halimi cok begenerek severek almistim kahve ve cay lekeleri oldu hep damlalar vs ne kadar anlik silsem de leke cikaricilar kullansam da çıkmadı halıcıya gönderdim yine lekeli geldi 😢