tgbakar Kızlar nasilsiniz. Bebeğim 10 aylik oldu gece beslenmesini kendi kesti ve gunduz hic mama icmiyor bir tek sabah uyandıgında iciyor. Sizler nasil ne kadar sureyle nasil besliyorsunuz bebisleriniz fikir verir misiniz? 😌
berfn tgbakar ayyy bizde 9 ayligz kizim mamadan sogudu birden cok acaip ek gida yiyen bi bebek degl cok korkuyrm kilo vericek yada degerlerk dusucek nasil besin degerlerini karsilicak diye kac gundr bunla ugrasiorm mama yesn diye
Alp_46 Benim oğlumda 10 aylık gece iki kere emiyor gün içinde de iki yada üç kere emiyor 3 öğün yemek yediriyorum
tgbakar berfn off cok zormuş inanki mama icmekte istemiyor gunde kac kez nasil besleyeyim sasirdim 🤷🏽♀️
berfn tgbakar doktorum mamayi uygun olan yiyeceklere sulandirip kullanabilecegimi soyledi bnde irmik yapiyorum mamayi sulandiriyorum icine kara dut ozu pekmez fln koyuyorum yada yumurta ezip koyuhorum sabahlari bi kac gndr boyle deniyrm yiyor sanirm artk mamanin tadini sevmedigi icin boyle yapior
Ozzggg Benim oğlum9 aylık o da böyle mamayı almak istemiyor. Ek gıdayı biraz azaltmayı düşünüyorum .. sonuçta mama temel besin olmalı