defnevedoruk merhabalar evet sıfırını aldık, açıkçası çok işime yaradı. Araları 14 ay olan iki bebeğim vardı ve bizi her yere taşıdı. Hafif, sürüşü ve kullanımı kolay, alt sepeti geniş, markette pazarda, bakım çantasında epey iş gördü. Bagajda yer kaplar bu doğru ama benim hyundai accent blue vardı bi aralar en küçük araba olarak, ona sığıyordu. Ben sorun yaşamadım kısacası arabalara sığdırma konusunda. Ya yenidoğanım henüz çok küçükken zaten dışarı çok uzun süreli çıktığımız söylenemez bu yaş aralığında ilk üç çocukla. E puset zaten hadi ilk 6 ay lazım olsun, dediğim gibi o aylarda da bebiş en çok kucakta duruyordu ya da dışarı süremiz azdı. Bu yüzden hiç puset eksikliği hissetmedim. Sonrasında da arka koltuk tam yattığı için aynı şekilde uyuduklarında problem olmadı. Gelgelelim benim küçük ön koltuk müdavimi çıktı🤓 yani çocuklar bizim gibi konforlarını öncelik tutmadıkları için kendi kafalarına göre hareket edebiliyorlar uyum bir şekilde sağlanıyor. Arada bir normal tek arabalara göre bu kadar “hantal” bir araba ile muhatap olduğum için hayıflansam da uzun süre beni idare ettiğini ve hala sağlam kaldığını düşünürsek gayet memnunum. En son tatile gittiğimizde mesela yanımızda götüremedik, onu alsak bavullar sığmıyor. İdareten pratik tek kişilik küçük bir şey götürmek durumunda kaldık. Gerçi benim çocuklar 3,5 ve 2,5 oldular bile, yavaştan vedalaşacağız gibi, eheheh ikinci el düşünüyorsanız size satıyormuşum🤓