Leylaa_ Waffleyi önceden yapıp pişirsem akşam ısıtıp çikolata ve meyvesini eklesem olur mu ? Misafirin yanında yapmak istemiyorum daha önce böyle yaptınız mı nasıl oluyor
aybikreis Leylaa_ Olabilir de hamuru sert leşe bilir. Misafirden önce kendinize deneyin bekletip ısıtılmış hamurla. Gerçi hazır waffle hamurları var öyle yapılıyor zaten neden olmasın
Forumunsultaniasude Leylaa_ Güzel olmuyor taze yenilmesi gerekiyor denedim bende kayış gibi oldu yenilmiyor 😏
Leylaa_ Ogulluana buzluga atınca olabilir ama bi kaç saat önceden yapılıp kalırsa güzel olmuyor demişler
Mikoiledikonunannesi berikomoms bana da anlatabilirmisiniz nasıl yaptığınızı bende yapmayi çok istiyorum da makinem yok diye yapmıyorum
barlasatamommy Leylaa_ ben denedim güzel olmadi yemedim meyveler de ziyan oldu. hamurunu yapip dolaba atin misafirleriniz gelince hamuru pisirebilirsiniz meyveleri de onceden hazirlarsaniz pratik olur
[silindi] Leylaa_ hamurunu hazirla dolaba koy ama pisirme zaten cabuk pisiyo misafirler icerdeyken harci dolaptan cikar 5dkda pisir😊