yusufcuk Kızlar 16 ay oldu doğum yapalı 40 çıktıktan sonra 1 kere kontrole gittim bi daha hiç gitmedim. Yani smear testi yaptırmadım hiç. Ayrıca hala adet gormedim emziriyorum. Bu testi herkes yaptırdı mi yani yaptırmayan varmi
MuhammedAmine yusufcuk ben 5 sene önce yaptırmıştım en son düşük sonrası 2-3 ay önce adet kanamalarım uzun sürünce yaptırdım . Yaptırmanızda fayda var herhangi bir şikayetiniz yoksa da 3 senede 1 yaptırılmalı demişti doktorum 30 yaş altı
Ccanik yusufcuk her yıl yaptırın zaten doktorlar yönlendiriyorlar ama bütün hastalıklar bu kadar artmışken test yaptırmak bence iyi olur. Ben evlendiğimden beri her yıl yaptırdım bu arada
GizemDmlSak Evlendigimden beri senede 1 yaptiriyodun ama hamile kaldigimdan beri yatirmadim hic duzenli olarak yaptirmak gerekiyor
GizemDmlSak yusufcuk valla muhakkak yaptirmak gerekiyor hamileyken doktor gerek yok demisti dogumdan sonrada firsat olmadi ihmam etmemek lazim bence
Zuhalinanasi Ben yaptırdım doğumdan 3 ay sonra sonuçlarım bugün çıktı evlendiğinden sonra yaptırmıştım hamilelikte yaptıramadım malum
Balbebek_Egemen yusufcuk 30 yaş üstüne sağlık ocaklarında ücretsiz yaptır bence erken teşhis ben yaptırdım şükür bişey çıkmadı