ylzaht Kullanan var mı aranız da memnun musunuz? Çok gazlı bir bebeğim var hemen hemen her gaz ilacını kullandım. Doktor bunu yazdı sonunda 😭
findikburun ylzaht gaz damlası değil ama emdikten sonra yada emmeden hemen önce verildiğinde sütün içindeki şekeri şaktozu parçalıyor sindirimi kolay oluyor rahatsız etmiyor emdikten sonra miğdesini.
Yagiz2626 ylzaht bende senin gibi her gaz ilacını denedim suan 5 aylık bebeğim hala arada gazi oluyo hiç bir damla fayda etmedi relactaz, sab simleks, Maflor, biogaia, nurse harveys, agulin, vicol,zingo ,nel 😁 hiç birisi olmadı almıyorum artik
Aryasmom22 ylzaht tamamen geçmedi ama bizim de baya azaldı zaten sanırım hiçbiri tamamen geçirmiyor bir nebze rahatlatıyor biz öncesinde biogaia, sab simplex Kulandık yaramadı relactaz bu baya iyi geldi
mom0989 ylzaht canım biogia günde bir kere 5 damla aynı saatte ver. Ve relectazı her emzirme önce ya da sağdığın sütün içine damlatıyorsun 6-8 damla. Etkisini gördüm ben çok şükür
pdmrv Ben kullanıyorum çok faydasını gördüm gaz sorunumuz azaldı baya. Her emzirmeden önce veriyorum.