handert Kızlar bebeğim 4 aylık ve sürelikli baş parmağını emiyor, uyurken özellikle bu durumu nasıl düzelteceğim yaşayanlar var mı? Kendiliğinden bırakacak mı bu alışkanlığı yoksa bilgisi olan yazabilir mi
Subaby handert benim bebeğimde hep emdi 5aylık ara ara hala emiyor 3 ayda itibaren uyku dalarken emzik gibi baş parmağını emiyordu. Diş dönemine de yavaş yavaş girdikleri için ellerini ağızlarına almaları en kolay çözümleri şuan bebeğim 5 aylık artık uyurken veya uykuya dalarken emmiyor ara ara damağı kaşınınca işaret parmağını emiyor
neolmusyaani handert benim bebegim de emzik gibi baş parmağını emiyor bende takiyordm ilk ama artık hic takmıyorm uyurken o parmak emilecek:) yoksa asla uyumaz
handert Subaby anladım canım, bende parmağına bişey olur düşüncesine kapıldım emzik de almıyor meme emer gibi emiyor
Subaby handert hiç bişey olmuyor benimki de öyleydi bende aç sanıyor sürekli emzirmeye çalışıyordum ama zamanla nnn alışkanlığı olduğunu düşündüm emzik bıraktırmak daha zor boşver bizimkiler parmağını emsin istediğimde bırakıyorlar 😂🤣