Kdm Deryatugay 7-9-15 planladık fakat 9 da kızamıktan dolayı 10. Ayda olduk. 7-10-16 bexsero ve 7-13 nimenrix
aileceksaskiniz Deryatugay herkes farklı şey söylüyor biz ogleden sonra 2de gideceğiz nimenrix ve bexero yaptırmaya 5 7 13.ayda her ikisinden de
Deryatugay Deletedmom_98 bana bır doktora nımenrıx ıcın 7 ve 13 dedı başka bır doktor 5 7 13 dedi doktora göre mı degısıyor anlamadım
aileceksaskiniz Deryatugay bana her ikisi için de 5 7 13 dendi çıldırmamak elde değil 2de asi randevum
Cnsadl 7-8-9 -13-15 tek doz yaptırma taraftarı değilim çok ağır bir aşı bexsero nimenrix e göre daha ağır
aileceksaskiniz MinikPandam_ yaptırdınız mi siz bu şekilde yoksa takvim mi çıkarttılar da bekliyorsunuz?
ygtmom Deryatugay ben sadece nimenrix yaptırdım , tek aşınında koruyuculuğu varmış. Bexsero biraz ağırmış nimenrixe göre
Lvnya Deryatugay bende yaptırdım bexsero … doktorum 5-7-13 ay yada 7-9-15 ay karar sizind dedi… nimenrix içinde 13. Ayından sonra tek doz yeterli… dedi bizde 5 aylık muayenemize gitmiştik ilk dozu olduk ama cok ateş yaptı