Dunyambaris Mavimavi biz buna rahat batmış diyoruz sadece 🤷🏻♀️ istifa etsin de görsün. Yorulduğu için bırakmak istiyor ya hani kendi işini yaparken daha çok yorulacak ve stres olacak. Ah ah ben onun yerinde olacaktım asıl
venusbal Defnesa hayır 5 yılın sonunda 1 yıl izin kullanabilir. İdare buna karışamaz. Her devlet memurunun hakkıdır. Lütfen devlet memurluğu kanununu okuyun.
Defnesa venusbal kanunu biliyorum 5 yıl memuriyette 6 ay 10 yıl memuriyette bı 6 ay daha ücretsiz izin ekleniyor ve iş yoğunluğu varsa geçerli sebebe bağlı oluyor tekrar araştırmalısınız
CizerBirAnne Defnesa o tam olarak öyle değil. 5 yılı dolduran memurun 1 yıllık izin hakkı oluyor ve bunu en fazla 2 parça olarak kullanabilir. 6ay+6ay olmak zorunda değil.
venusbal Defnesa gerçekten yanlış biliyorsunuz. 1 yıl hak en fazla 2 sefere bölünebilir ve 5 yıl memur olan herkesin hakkıdır. İdare bunu engelleyemez. Gerekirse bir üst kuruma silsile yoluyla dilekçe verilir.
Maka_Paka İdareci olsun. Sevmiyorsa bıraksın çünkü öğretmenlik önemli bir meslek günümüzde her ne kadar değersiz görülse de.. Sevmeyen katlanamaz yapamaz. Sevdiği ise yönlensin,hayat kısa ☺️
MinikPandam_ Mavimavi çok üzücü çünkü istifa ettiğinde hem maddi zorluklar yüzünden hem de o çalışma saatleri rahatlığını bulamayacağından çok pişman olacak.
-_-hUysUzvetatlikadin Mavimavi özelde öğretmenim ama özel sektörün kötü yanlarından bende mesleğimi yapmamayı düüşünüyorum ama arkadaşınız belki başka okulda olsa farklı olabilir inanın öğrenci profili semtlere göre çok çok değişiyor veya belki idare ile çalışma arkadaşlarıyla sorunu varsa değişiklik iyi gelebilir. Ama gerçekten asıl mesela öğrenciler ve çalışma arkadaşları değil mesleğini sevmemekse hiç karışmayın bence çünkü sevmediği şeyi yapmak insana Çin işkencesi diz belki arkadaşım kötü olmasın ne güzel memur çıkarsa pişman olur gibi şeyler düşünüyorsunuz ama gün sonu eve gelip ağlıyorsa kim bilir kendini ne kadar kötü hissediyordur ve siz böyle söyledikçe belki vicdan yapıyordur size danışmasını müddetçe müdahalede bulunmayın bence