Colahusu Soguk algınlıgı başlangıcı yaşıyoruz gece burnu tıkalıydı hiç rahat yatamadı burnundan nefes alamadı şimdide sürekli hapşuruyor burnu dolu hırıltı var ne yapmam lazım kücük yerdeyim ve burda her yer kapalı noelden dolayı 😭
Celinn Colahusu anladığım kadarıyla yurt dışındasın. Orada marketlerden bir kaç ilaç alabilirsin genelde bulunuyor. Burun aspiratörün varsa kullan yoksa bebeği sırt üstü yatır kafasını sağa çevir üstte kalan burun deliğini 10-15 saniye kapat masaj yapar gibi aynı işlemi diğerine uygula. Öksürük başlarsa antibiyotik gerekebilir hastaneye acile gitmen gerekir
Eminosman_dilek Colahusu oğlum 18 aylık iki öksürük ile başladı şuan 1 hfta oldu grip kulak enfeksiyonu ve ciğerde hırıltı oldu antibiyotik kullanıyoruz ben tereyağı ile pekmez karışımı verdim serum fizyolojik suyunu nebilizatör ile hava şeklinde yaptım ne kadar tedbir aldıysam boşa gtti sonuç yine doktor yolu yani hepimizin evladını korusun rabbim
metehanbabyy Colahusu illadin burun spreyi en fazla beş gün kullanın günde iki defa bir fıs olacak şekilde hemen tıkanıklığı açıyor soğuk algınlığı içinde iburamin iyi geliyor
Colahusu Celinn öksürdü bi kaç kez 😭 marketlerde kapalı bugün burun damlası vardı onu kullandım ama aynı
Celinn Colahusu balgamlı öksürük olursa götürün. Ateş olursa calpol verin. Evi havalandırın. Alerjide tetiklemiş olabilir.