bsr31 Merhaba arkadaslar oglum 5 buçuk aylik bu siralar sürekli memede uyuyor beşiğine birakinca hemen uyaniyor 😑gündüz uykusu 3 saati geçmiyor gece de sık sık uyaniyor benim ile ayni durum da olan var mi?kesintisiz uyumayi rüya görmeyi özledim😴
SimayAta bsr31 biz de ayni durumdayiz.artik yorgunluktan yatarak emzirmeye basladim daha da bozdu uyku duzenini.emzikte almiyo sürekli uykuda agzinda meme olsun istiyor.dis cikartti yeni,ikinci de gelmek uzere.uzun bir surede boyle.gidecek gibi😭
[silindi] bsr31 valla canım benım ki gundzleri 30 dk uyuyr 😃 gezyrz damaklrı şiş. Bn alstm artk 😃😃 suan ble kucgmda gzyrz
Ftmsvnc bsr31 aynı durumdayız bu aralar geceleri uzun süre uyanık kalmaya başladı bugün de gündüz uyumamak için çok ağladı 3.5 saat uyanık kaldı 6 qylık bebek için çok uzun Bi süre bu. Ne yapacağım şaşırdım ne memede ne ayakta uyutamıyorum ağlıyor hamak önerdiler o da fayda etmedi elimizde sallıyoruz akşamları eşimle uyudu diyorum 30 dk olunca tekrar uyanıyor çok zor
Birsenvergili59 Ben genellikle öğle uykusu uyutuyorum hatta instagrama hep atarım 😃 bakabilirsiniz uyku problemi varsa birde kundaklamayi deneyin kesinlikle ise yarayacaktir