bmmomss Kızlar neler yapabilirim ? Biraz çeşit farklılığı olsun istiyorum çünkü gelecek kişi çok çok samimi olduğumuz aile dostumuz babamların. Ve ben ne zaman gitsem yemekte bile 10 çeşit şey oluyor. O yüzden az az çok çeşit yapmak istiyorum önerilere açığım
Mikoiledikonunannesi bmmomss menemen patates biber patlıcan kızartması haşlanmış yumurta tepsi böreği krep . Mantarlı kaşarlı yumurta /harika oluyor/ suanlik aklıma bunlar geldi
1Annevekizi bmmomss patatesli hersey kahvaltıya yakışır (patatesli yumurta, patates kızartması vs) pogaca açabilirsiniz. Milföy hamuruyla da biseyler hazırlayabilirsiniz baya lezzet katar. Krep şeklinde börek de hazırlayabilirsiniz aklıma bunlar geldi..
annemm719_ bmmomss patates kızartması haşlanmış yumurta krep pankek menemen poğaça simit kek peynir zeytin reçel falan sofram bayaa kalabalık durur
Fatma69 bmmomss saçaklı pogaca,pankek,sigara böregi,patates kızartması,melemen yada kuymak ,brokoli salatası yapabilirsin
Eslem123_ Mikoiledikonunannesi katmer tarzı börekler de aksamdnn yağlayıp dolaba katsan sabah fırına ver ben yapmıştım aşırı lezzetli olmuştu
bmmomss 1Annevekizi patates fırına atıcam, dondurulmuş olan var ya harika oluyor fırında. Yumurta salatası düşündüm, biber kızartıp yoğurtlarım, milföyden gözleme yapacağım o zaten kesin bide sigara böreği yaparım heralde poğaçaya gerek kalmaz onu hazır alırım 2 poğaça 2 simit falan. Bide havuç taratır patlıcan biber ezme salatası gibi mezeler yakışır mı acaba kahvaltıda ? Bir de menemen yada sucuklu yumurta yaparım ortaya
1Annevekizi bmmomss okurken insanın gözü doydu bence çok güzel şeyler 😀. Ama meze tarzi şeyler kahvaltı sofrasına yakışmayabilir 🙈 Şimdiden kolay gelsin afiyet olsun
Deletedmom_98 bmmomss 1.küçük küçük kesilmiş hamur kızartması Sosisli milföy Patates kızartması Kanepe hazırlayabilirsiniz. Pankek ya da krep Kuymak Meyve tabağı (portakal vs ile güzel bir sunum yapabilirsiniz) Şık bir peynir tabağı Yumurta salatası / soğanlı yumurta (acayip lezzetli) / menemen 10.Mutlaka sıcak çıtır simitler dondurulmuş küçük ekmekler satılıyor onlardan alıp fırına atabilirsiniz. Börek Ve kuruyemiş tabağı Ben genelde bu şekilde hazırlıyorum
Mommybabyy bmmomss sigara böreği, patates kızartması, patlıcan közlemesi, pizza ekmek (ekmek dilimlerine salça yumurta çökelek biber domates) yumurta haşlaması, kıymalı menemen, çeşit peynirler, pişi, çingene salatası. Ohh olsada yesek 😄
Seyturak bmmomss menemene bazen yumurta yerine hellim peynir koyuyorum o da güzel bi çeşit oluyor. Domatesi biberi normal kaçırdıktan sonra dilim dilim hellim peyniri yumuşuncaya kadar bekletiyorum 🤌🤌
[silindi] bmmomss domates soslu karısık kizartma , yumurta salatasi, pişi , kuymak , sucuklu mantarli omlet 😋
Duyulurum bmmomss yarın bana da geliyorlar, 0-25 yaş arası falan hep evinde yiyip içtiğim insanlar 😬 iki çocuğum var pratik şeyler seçtim. Biberli mantar Patates kavurma Kuymak Milföy simit Çatlak kurabiye Bunları yapacağım inşallah. Fırında ekmek dilimleri üstüne peynir güzel oluyor dilim ekmek alırsak ondan da yaparım.