Dyggg1 Kızlae bebeğim 10 aylık asla kahvaltı yapmıyor.Sadece muhallebi yiyor.Nasıl yumurta peynir sevdirebilirim?
Deletedmom_106 Dyggg1 omlet pankek tarzı şeyler yapabilirsiniz . Ben çok mecbur kalınca yedirmek için çay ekmek yumurta peynir karıştırıyordum eski usül 😄
Deletedmom_106 Dyggg1 omlet pankek tarzı şeyler yapabilirsiniz . Ben çok mecbur kalınca yedirmek için çay ekmek yumurta peynir karıştırıyordum eski usül 😄
-_-hUysUzvetatlikadin Dyggg1 yumurtayı deneye deneye sevdiği kıvamı bul önce sonra önüne koy eline kaşık ver kendi mıncırsın oynasın biraz o oynarken sende yedirmeye çalış bi yandan ama sakın zorlama ısrarcı olma ben öyle yaptım pişmanım peynir konusunda da aynı şekilde illa birine sever alıp deneyeceksin köy peyniri mi sert peynir mi yumuşak peynir mi kaşar mı labne mi lor mu hangisini yiyor alıp ver bende asla peynir yemez demiştim ama köy peynirleri bi tık daha hoşuna gidiyor ve mesela az da olsa süzme peynir yediğini fark etmiştim ve istisnasız labneyi seviyor onda da ne fark varsa pınar labneyi yiyor hususi onun için pınar labne alıyoruz. Çevremde de bu forumda da çok karşılaşıyorum yemek sorunuyla nedendir bilmiyorum ama emin ol çoğu kişi senin benim gibi uğraşıyor
gyzem-s Benimki çok güzel yiyordu şu an 2 yaşına girecek hiç bir kahvtlı olayını sevmez… ne peynir ne yumurta ne zeytin 🫠 artık krep, pankek gibi bişeyler deniyorum
Dilararden Oğlum da yumurta sevmez. Ama pankek yapıyorum, 1 tane felan zar zor yiyor. Tavsiye ederim, muzlu, portakallı keçi boynuzlu böyle sırayla gidiyoruz :)