Semra_deger23 Kizlar 15gunlik bebeğim var sağ gogsumu emmiyor gogsum sertleşmiş ağrı yapiyo zorluyorum napsamda yok inat etmiş bı yandan tek gözü capaklaniyor damlasını kullanıyorum yine aynı offf çok mutsuz stresliyim
Celinn Semra_deger23 canım stresten tam yazamamışsın. Tam sorun ne? Tek memeyi emmesi mi memede ağrı mı yoksa gözde çapak mı? 😄
Elifsenayldrm55 Semra_deger23 göz yaşı kanalı tıkalı canım benimde kızımın bi gösü öyle masaj yapman gerekiyor internetten bi araştır nasıl yapılacağına damlayı da çok uzun süre kullanmamalısın bi göz doktoruna git bence
Ays21 Semra_deger23 bence tüm bebeklerin sag gögüsle bi sıkıntıları var. Bende aynı sıkıntıyı yaşadım sevmezdi. Arkadaşım yeni doğum yaptı sayılır oda aynı şeyi yaşıyor. Sağ gögsünüzü sağıp bebişe öyle verin. Gözünü de benim kızımda da var temizleme pamuklarıyla göz yaşı akan kısıma dairesel masaj yapardım. Sizde deneyebilirsiniz. Bi süre sonra geçiyor ama merak etmeyin yani
Elmsnghn Semra_deger23 Benim oğlumda sol gogsumu ememiyodu. Ama o göğüsu boşaltın yoksa Allah korusun mastit olursunuz. Ayrica bebeğinizin gözu için goz masajı var bi hafta on gun kadar oğluma yaptım gecti elhamdülillah hic bastirmaktan korkmayin. Yenidoğan bir cok bebeğin goz yaşı kanalı tıkalı oluyomus masajla aciliyomus.
Semra_deger23 Celinn çok aşırı strestteyim tek mememi emmiyor. Diğerini emiyor ama emmeyince de göğsümde süt birikmiş ağrı yapıyor gözü bı yandan capaklamis iki gündür gece sabaha kadar uyumuyo
merveatlaseymen Ters emzirme yöntemi denediniz mi farklı pozisyonda falan belki süt o göğüsten daha az veya tazikli geliyorsa rahatsız oluyordur yada bebege ters geliyordur.
Celinn Semra_deger23 bende oluyordu bide göğüsler büyğkse mastitte yapabilir. Diğer göğüsü emzirirken mutlaka sağ canım
Semra_deger23 Celinn evet tek gogsum büyük artı diğer emdiği göğsümde yumuşacık hemen anlıyor ikisinin arasındaki farkı sütümü sagdiktan sonra tekrar emer mi
Celinn Semra_deger23 tabi emer canım. Emmediği memenin meme ucu nasıl bazen bi meme ucu içe göçük olabiliyor. Öyle bi durum yok demi
Marsila Semra_deger23 Sağ sütünü öyle ver benim de sağ göğsümü sevmiyor tersten emziriyorum ve çok dolu olunca sagiyorum artık emmeye emmeye azaldı zaten de yine de en çok süt sağda oluyor ya