Neslim123 doktor sevgiyle başlayan herşey sevgiyle bitmeli diyor ama maalesef tiksindirme olmadan olmadı bu iş bizde 1 hafta boyunca hep annecim meme hasta olmuş hem sende büyüdün dedim ama ıııı veya hayır cevabını aldım sürekli doktorumuz biranda kesmemi söyledi diğer türküsünün ikimiz içinde daha zor olacağını ve kesinlikle gece değil kahvaltıdan sonra son kez emzirme ve öğle uykusuna emmeden geçmemiz gerektiğini söyledi bende öyle yaptım son kez emzirdim eve bidaha istediğindede göğsüme ballı tuz sürdüm emmeye çalıştı tadını alınca pis olmuş dedi gitti öğle uykusuna geçerken bidaha istedi yine sürdüm ve bir daha tattı ve emme işi orda bitti uyururken biraz zorlandık uyanıncada annecim açıktınmı diyip hemen en sevdiği şey olan makarnayı yapmıştım ilk gece aşırı zordu hem o hem ben çok ağladık ( vicdan azabı çok fazla maalesef) sabah ta keyifsiz kalktı ama meme istemedi böylelikle bidaha hiç meme istemedi bugün 4 . Gece ve artık sadece geceleri 1 kere ağlama kriziyle uyanıyor sakinletirip uyutuyorum birde doktorumuz yeni oyuncak almamızı söyledi dikkate yeni oyuncağa kaysın diye bizde birkaç yeni oyuncak aldık bugun babası ggezdirdif felan iyice unuttu birde doktorumuz uzun bir süre oğlumun yanında üstümü değiştirmemi söyledi göğüs görüp hatırlamaması için bende tiksindirme yöntemini hiç istemiyordum ama maalesef ben bu şekilde bıraktırabildim umarım sizinde herşey gönlünüze göre olur