Redwinee Merhaba hanimlar bebegim 3 bucuk aylik 1 aydir biberon almiyor. Sutum yetmiyor mama veriyordum veremiyorun artik. kilo alimi cok yavasladi. Ne yapmam gerekiyor acillll degerli fikirlerinize ihtiyacim var 🌹
Oglusum5357 Redwinee cnm.bnmde 2 ay 20 gunlukken baslamisti ne oldugnu anlayamadk bi türlü 15.gun doktora götürdüm enf kaptığını öğrendik ilac kullandk bgun 4. Gun cok şükür duzelmeye başladı. Hic kilo almadi bu donemde 3 ay 12 günlük bgun
nazli_19 Redwinee ayni durumu yaşadık almadigi biberon mama çeşidi kalmamıştı içmedi istemedi meme istedi bizde kaşık mamasi ile destekledik daha iyi kilo aldi 4 aylik olunca kaşık mamasina başla memeye düşünce sütün de artiyo üzülme
Redwinee damlabozkaya biberon avent ve nuk mama evolvia cok kotu kokuyor ama icerigi zengin diye veriyirdum. bugun similac aldim denedim tadi cok iyi yok biberonu almiyo.
Redwinee Oglusum5357 cok gecmis olsun. Sukur sagliginda birsey yok sutum az mama takviyesi yapmam lzm kilo alimi yavasliyo.
Mavi45 Oglusum5357 Başka nasıl belirtiler vardı?Benim kuzum da 2-3 gündür biberonu almıyor.Ama keyfi iyi.İştahının azaldığını düşünüyorum.
Eses8393 Redwinee merhaba benim oğlumda biberon istemedi ilk başta en son sadece suluk meme ucuyla kabul etti çok komik ama suan onunla içiyor 🤷🏻♀️
Redwinee nazli_19 hangi kasik mama tavsiye edermisiniz 15 gun sonra 4 ay olcak ins. Kasik biberon mu yoksa
Redwinee Mavi45 masallah kilo kaybetmesinde baska belirti yok 1 bucuk ayda 500 gr almis cok az. Mamayi birakinca kilo alimida durdu sutum yeterli gelmiyor iste.
Asgmnnnkmm10 Benim kızımda biberon reddediyor 3 aylık ve sadece mamayla besleniyor çok zor gerçekten bide iştahsız bi çocuk dahada zorlaşıyor