durununannitoskosu Kızlar Mustafa hakkulunun cenazesi bulundu, cinayete kurban gitmiş, sizce katili kimm karısı hakkında ne düşünüyorsunuz
nescafebagimlisi durununannitoskosu aa ölmüş mü bir kaç gündür bakamadım nerde bulunmus , karısından cok süpheleniyorlardıı , sanki dönmeyeceğinden eminmiş gibi davranıyorsun diyordu müge
Merveozerr96 durununannitoskosu karisi yaptırmış olabilir eniştesinin de parmağı olabilir birlikte adamın paralarını toplamaya gitmişler sonuçta
durununannitoskosu nescafebagimlisi Evet bugün akşam üstü dereyatağında vurulmuş şekilde bulunmuş bende öldüğünü düşünüyordum ama yine duyunca insanın içi bir garip oluyor
nescafebagimlisi durununannitoskosu yani şaşırdım cinayettir zaten çünkü yüklü miktarda parayla gitmişti o isa mı ne ona para veren o adamla karının bir ortaklıgı olabilir mi ki ya
durununannitoskosu nescafebagimlisi Ay bende düşündüm aynı şeyi ya, zaten polisler kesin cinayet demiş ensesinden vurulduğu için çok acı ya
durununannitoskosu Okuyanbiranne Ya karısı da ertesi gün para toplamaya gidiyor ya kesin haberi var bence olanlardan
nescafebagimlisi durununannitoskosu bence karısı da geçen yayına gelmedi ya karının parmağı olabilir bu işte
nescafebagimlisi durununannitoskosu bu suçlamaları yaptı müge ona dedi sen sanki geri gelmeyeceğinden kesin eminsin karının kıçı sıkıştı fire vermeyeyim diye gelmedi yayına telefonla bağlanmıştı bende hep izleyemedim ara ara izledim ama
berkcanveannesi36 durununannitoskosu karısı çok şüpheli ve İsayı da çok şüpheli buluyorum ben para alışverişide var sadece İsa görmüş o beyaz brodweyide Allah rahmet eylesin annesine çok üzüldüm 😓
durununannitoskosu berkcanveannesi36 Bende öyle valla çok acı gerçekten, karısı kesin biliyor bence ya
Beyninizikullanmakucretsizdir Didem Arslan Yılmaz’ın programını izlemem ama bir konu var baya şüpheli dikkatimi çekti. Olay Urfa’da oluyor. Adam eşi ve 5 çocuğuyla gezmeye gidiyor dönüşte kaza oluyor eşi ve çocukları ölüyor kendisi kazadan sonra bir şekilde arabadan çıkıyor. Arabada kanala giriyor. Baya gizemli bir olay umarım adam bile isteye yapmamıştır..
nescafebagimlisi Beyninizikullanmakucretsizdir ay didem arslan cok ağzını eğiyor 😂 çok boş bir ara full onu izliyordum ama zevzek zevzek konusuyo merak ettim bu anlattıgınızı yarın izleyeceğim
Beyninizikullanmakucretsizdir durununannitoskosu nescafebagimlisi Valla baya gizemli bir konu ara ara takip ediyorum.
Beyninizikullanmakucretsizdir Beyninizikullanmakucretsizdir eşi ve çocukları öldükten 5 ay sonra evleniyor en korkunç olanı da o arabaya bişey olmuyor ve gelin arabası yapıyor 🤯 ama çocukları çok küçük ya en büyükleri 11 yaşında en küçüğü de 9 aylık 😓