ecmerg Kizlar merhaba eşim cumartesi günlerinde yarım gün çalışan birisi. İstanbul’da ikamet ediyoruz ve memleketimiz 2 saat uzaklıkta ayda 1 mutlaka gidiyor gibi biseyiz. Yılbaşı olduğu için cumartesiye de tatil yapmışlar. 3 gün izni var nasıl değerlendirelim diye bana soruyor…oteller doludur onu gevtim yılbaşı diye hepsi uçmuş tur fiyatları. Günü birlik idoyla Bursa’ya mı gitsek diye düşündüm bilemedim Eskişehir de cazip geliyor günü birlik gidelim dinleneyim bende diyor
Mlk16 ecmerg Bursa da da Eskişehir’de de iki gün canın sıkılır. Kütahya yada afyonda termal otellere gidebilirsiniz. Yılbaşı eğlencesi olmayan oteller uygun oluyor biz geçen sene gitmiştik. Akşam yemeğine eğlence olan bi yere gittik öyle güzel geçmişti
kimbumadam tugba7766 Eskişehiri toplamda 1 saatte gezebilirsiniz :) Sonra yapıcak hiçbir şey yok ne yazikki gece alemi dışında
ecmerg Mlk16 bebeğim 8 aylık sezeryan oldum girebilir miyim ki sıcak suya onunla nasıl olur bilemedim
Mlk16 ecmerg sezeryan kısmını bilmiyorum ben normal doğum yaptım. Geçen sene gittiğimizde bebeğim 8 aylıktı odadaki havuzu ona göre ısısını ayarlayıp soktuk. Toplu havuza sokmadık