Koza Merhabalar, Malum kendimi inek gibi hissettiğim şu dönemde Göğüsleriniz sarkmasın diye yaptığıniz egzersiz yada başka bir yöntem var midir?
Srpzngn Koza egzersiz falan bu duruma care olmaz.Ben bakip bakip uzuldukce kizim gece gunduz disleri arasinda tutup tutup cekiyor,lastik saniyor sanirim.Emzirme donemi bitince bi kaporta toplamasi lazim bana sahsen
Toprakbey Koza sütyen. Olmadi küçültme operasyonu tabi bunun yaninda sana zarar verecek sagligini etkiyecek kadarsa. Benim sırt agrim cok oluyor. Bu yuzden dusunuyorum ama ikinci olduğunda nasil olacak bilmiyorum. Simdilik erteliyorum.
Oozzee Mümkün değil hiçbi şekilde toparlanmaz. Benim memelerimin bedeni 80’di, emzirmeyle 85 oldu ve püfffff aşağıya indiler😂 Hayatımda memelerimin altının terlediğini bilmem, şimdi nasıl bi şey olduğunu anladım; berbatmış😖
balasininanasi Ben sürekli sütyen takıyorum ama pamuklu. Sütyen aldığım yer bebeğin 2 aylık falan olduğunda destekli tak yoksa sarkar dedi. Ne kadar doğru bilemem 🤷
Koza balasininanasi 2 ay mi ben daha 3 aylık olmadım utanmasalar dizime inecek memelerim ne destekli sütyeni ;D
Nes94 balasininanasi ben destekli kullanıyorum. Hatta yeni aldığım da iyi destek var. Hemde normal sutyen aldım. Insanın vücudunu bu denli değiştirmesi çok kötü oluyor. Dış görünüşten memnunum içerisi içler acısı 😂
balasininanasi Koza Ayy ciddi misin 😅😅 Ben daha 1 aylık olmadım bile pek farkında değilim açıkçası sarktı mı sarkmadı mı 😅
tgbmhr Toprakbey sağlığınızı etkilediği takdirde devlet hastanesi ücretsz operasyon yapıyor bilginiz olsun
Koza Afet kol ve sırt çalışınca belki düzelir biraz olsa ben sütyende takmıyorum sürekli memede zaten
Urunzeynep Toprakbey ay benimde öyle ilk zamanlar ucu olmadığı için tek memeyi emzirdim diğeri küçük kaldi 😐
Koza balasininanasi kara haber tez yayılırmis bakın okudunuz bile:D sarkıyor yani benim sarktı malesef körpecik olan memelerim şuan pörsümüş elma:D