oglumubeklerken 001 ben bu hapların senede 2 falan kullanılması gerektiğini biliyorum siz haftada 2 gün kullanmışsınız. Büyük ihtimalle şu an hormonlarınız alt üst olduğu için adetiniz gecikti.
Fasulye12 001 korunmasız ilişkide risk her zaman vardır. Burda ertesi gün hapıyla hamile kalanı da okuduk. Ne diyelim kısmet.
Hazal-askin 001 kendinize baska bı korunma yöntemi seçin bundan sonrası için . O haplar ağır bı kaç ay düzensizlik yaşayabilirsiniz. Bu hapı kullanana kadar doğum kontrol hapına başlayin bence
001 oglumubeklerken bende öyle biliyorum ama kullanmak zorunda kaldım hamile değilimdir inşallah tek duam şuanlık o
001 Hazal-askin bir daha tövbee ilk ve son benim için sadece 1.5 yaşında çocuğum var ve ben asker eşiyim eşimi sadece yıl içerisinde 5 ay görüyorum tek çocuk yetiştirmek benim için zor ikinci çocuk için Şuan çok çok erken hamile kalmaktan korkuyorum
Hazal-askin 001 inşallah gebelik yoktur inşallah ne diyelim. Ama beş ay hiçte az değil ( gebe kalmak için ) tek gece bile yeter dediğim gibi siz garanti bı yöntem seçin kendine bu haplar çok zararlı bu kadar sık kullanımi