Uraz_12 Merhaba anneler bebegin 5 aylik artk bir defasinda biberonla mama verirken uykuya gecis aninda tum vucudu titremeye basladi biberonu cekip uyandirdim gecti sonra tekrarlanmadi bu olay fakat bugun tekrar emzirirken yine oyle oldu titresime girdi uyandirdim tekrar durdu. Endiselenmeye basladim daha once boyle bir durumla karilasan anneler var mi cok korkuyorum
Tuba Uraz_12 benim oğlumda 7 aylık olana kadar öyleydi. Kontrolde doktora söyledim oda normal olduğunu hatta biz büyüklerde bile uykuya geçiş de titreme olduğunu farkında olmadığımızı belirtmişti😊 şuan 10,5 aylık ve 3,5 aydır titremiyor artık
Serenaysmom Uraz_12 korkutmak ıstemem ama epilepsi belirtisi olabılır youtube dan bebek epilepsi yaZın o şekilde bı tıtremeyse doktora götürün doktor sizden video isteyecek eger yapabılırsenız titreeme anının videosunu çekin inşallah birsey yoktur
Uraz_12 Keremci irkilme degil iste tum vucudu sanki titresime almis gibi titriyor kotu bisey dgldir insallah cevremdekilere sordum onlarinda bilgisi yok bu durumla ilgili 😔
Uraz_12 Tuba cok koktum valla ya bi anligina kalbim durdu sanki oyle olunca insallah dedigin gibidir sali gunu randevu var bizimde ozmana kadar bekleyeyim bende
Tesekkur Bizde buna benzer bisey oldu doktor idrar yolu enfeksiyonu dedi antibiyotik icti gecti titreme olaylarinda sinirsel bir hasar olup olmadigini siz cocuga dokundugunuzda yada baska bir uyaran verdiginizde kesiyosa sinirsel bi hasar degildir deniyoki sizin cocugunuz zaten siz uyandirinca durmus hemen yinede doktorunuz en iyisini bilir tabiki
Uraz_12 Tesekkur doktora danistik sinirsel yada epilepsi dglmis cok sukur sutu agzinda biriktirip birden yutuyormus ondan titreme oluyormus 😊