yirmiikikasim23 ayy 1 aylık bebek ne anlar aktiviteden boş verin😅 akıl sağlığım için sosyal medya kullanmayi biraktim her önüne gelen mukemmel anne çünkü! En iyisi bilir kişilerin kitaplarını okumak ve bebeğinizin izin verdiği koşulda okuduklarınızı uygulayabilmek. Benim kızım 1 ay 20 günlük. Benimki de gündüz uyuyup gece uyumuyor. Şu an saat sabahın 8i ve gece 12den beri ayakta olan bebegim yeni uyudu😅 ama ben şikayet etmiyorum çünkü öğlene kadar onunla birlikte uyuyacagim ve uykumu alacagim icin de gece agresif olmayacagim🙂 uyku rutinini 3 aylıkken oluşturmayı düşünüyorum çünkü bebegim hala dış dünyaya alışmaya çalışıyorken onun istediği gibi yaşıyor ve beni yonlendirmesine izin veriyorum. O nasil isterse o. Kucağıma alıp evin içinde gezdiriyorum, iki günde veya üç gunde bir zeytinyağla masaj yapiyorum, uyandiginda günaydın deyip şarkı açıyorum ve bacak ve kol egzersizi yapiyorum kendimce. Şarkılar açıp söylüyorum, onunla bol bol konuşuyorum. Genelde hep kucagimda😅 içinizden geldigi gibi yapın ve bence instamom denen şahısları takip etmeyi bırakın🙂