Oglusum5357 E bebek indirimden faydalanan var mi kizlar sizce avantajlı fiyatlar mi yoksa subat indiriminimi beklemek lazım cok kararsız kaldım ilk kez alicam gecen sene denk gelmemiştim 🤔
DenizFerhat Oglusum5357 ne alacaksınız ? Ben sürekli indirimleri takip ediyorum . Geçen yıl şubat indiriminden araba koltuğu almıştım ve 200 TL üzerine 50 TL alışveriş kuponu vardı 850 TL lik araç koltuğunu alıp 200 TL lik alışveriş çeki kazanmıştım ve onunla da bebeğimin kıyafetlerini almıştım . Bu yıl da bekliyorum Şubat indirimini
YavruKartal Oglusum5357 Az önce geldim alışverişten oyuncak indirimi vardı baya uyguna bir sürü şey aldım.
Zlm2733 Oglusum5357 bizde bez aldık 56 şu prima premium indirimli 46 lira yazıyordu kasaya gittik 38 liraymış 4 paket daha aldık baya uyguna gelmiş oluyor.
NilDenizimm Oglusum5357 indirime ek yapılan yüzde 40 bulan oyuncaklar için degerlendirdim ben yoksa şubatta %15 den daha fazla oluyor oyuncak indirimi. Buyuk beatbo alcaktim 195 düşmüş şubatta daha çok düşer buyuk ihtimal.o yüzden almadım mesela
BonitaDau Ben de kızıma tulum falan alcam kıyafetlerde de baya var mı? Netten baktım vardı ama mağazada çabuk bitiyor
Oglusum5357 S_D %28 oluyormus butun ürünlerde diye duydum. Yani gecen sene oldu sanirim her sene oluyor
Denizanne Misskokulum eğer avent wasabi indirime girerse aşırı üzülürüm çünkü daha 1 hafta oldu alalı. Bilsem şubatı beklerdim 😢
Haliagaoglu Ben de geçen sene şubat indiriminde bayağı şey almıştım. 4.5 aylık filan hamileydim ilk alışverişini yapmıştım. eğer acil bir ihtiyaç yoksa bence beklenilebilinir. Ben öyle yapacağım şahsen 🙋🏻♀️