sevilk 8 aylık bebeğim bu zamana kadar sadece emzik desteğiyle uyuyordu fakat son 1 haftadır asla beşiğinde uyutamıyorum. Kucağımda uyumak istiyor. Dişi de çıkmak üzere var mı böyle bir sorun yaşayan geçici mi nasıl bir yol izlemem gerekiyor bilemiyorum.
ecmerg sevilk ahh ahh bizde 8+4 gunluguguz okadar zorlu süreç ki dk başı uyanıyor memeyi iki çekiyor uyuyor 20 dk sonra tekrar gece uykusu bozuldu r smen
Sinem61 sevilk benim kızım 16 aylik normalde desteksiz uyur ama diş zamani ya kucağımda ya memede uyumak ister gece de sık sık uyanır. Bence bazı bebekleri diş çok etkiliyor. Sizinki de öyle muhtemelen. Ayrıca 8.ay atağı da var ona da denk gelmişse çok zorlanmıştır
Minikkizimm sevilk 8. Ayda atak var dişide gelmek üzereymiş ondandir huysuzluğu. Bizimde 8. Ay çook berbatti. Şuan 9 aylik olmak üzere bi tık daha iyi
sevilk ecmerg gerçekten inanılmaz yorgunum yani gün içerisinde de aynı sürekli mızmız keyifsiz çocuğumu tanıyamıyorum resmen
sevilk Sinem61 gece uykularına geçişimiz hala aynı ben bu şekilde kucağımda uyutsam en azından sancılı süreç geçene kadar sorun yaşar mıyım sonrasında peki ya da nasıl bir yol izlemeliyim bu durumu bozmamak için
Sinem61 sevilk yani her bebek aynı olur mu bilemiyorum ama ben onun isteğine göre hareket ediyorum. Mesela diş sürecinde memeyle uyumak istiyorsa veriyorum kucakta istiyorsa kucağa alıyorum diş donemi bitince eski düzenimize dönüyoruz. Bence kucak istiyorsa kucakta uyusun sağlıklı haline dönünce düzene sokmasi kolay olur