hunilikurbik Hadi biraz dökülelim ya şsöxleldmeld ben başlıyorum; daha dur bunlar iyi günlerin erkek çocuğa bahçeli ev lazım sütün tatlı mı acı mı? Sütün acıysa bebek içemez mama ver • • •
lilanasi hunilikurbik 😂😂😂sadece en bastakini duydum diğerlerini ilk defa duyuyorum, insanlar annelere motivasyon vereceğine daha çok insanın modunu düşürüyorlar
Duyulurum hunilikurbik iki oğlum var 4 cümleden herhangi birini duymadım çok şükür🫂 bu çocuk zayıflamış çok iştahsız acıkmış elini ağzına götürüyor Bunlar sık sık duyduklarım 🧑🏻⚖️
2_anne_ ayaz0606 ya bu şekerli su herkeste var demek ki 🤣 emzik tutsun diye kayınvalidem de batirmisti emziğine birkaç kez yapmasına izin vermedim emzik sevmedi oğlum ben de hiç zorlamadım. Şimdi emerek uyuyor ama yine de emziğe alıştırmadigim için pişman değilim. Bir de emziği pekmeze batırıp verme var ağzı yara olmasın diyeymiş 🤦
birbebekmasali ayaz0606 çocuğum kan ter içinde üşümediği halde kalın giydir demeleri yok mu 😂işte o zaman geliyorlar bana resmen , gözleri de hassas terazi zaten doktorun çok iyi dediği kilosuna zayıf bu çocuk sık sık ver habire yedir demeleri 🤦🏻♀️😂
enercisizkaldimanne Pupis ay en sinir olduğum da bu cümle ya 😡 he bilerek virüsleri üstüne attım diyorum ben öyle söylediklerinde🤣
hunilikurbik psikolojiksorunlu-ana 😅😅 özellikle ek gıdaya geçtiyse o çocuk herşeyden yemezse aç kalırmış 😅
SevimliHayaletCasper hunilikurbik hiç duymadım böyle şeyler 😄 hunilikurbik sütün tatlı mı acı mı? Sağayım bi kilo bak tadına ablam beğenmezsen alma deseydin 😄😄
hunilikurbik SevimliHayaletCasper ben bu baskıdan dolayı zorda olsa kendi sütümün tadına bakmıştım 🤧 şekerliydi lepsşwpsşekfke
Mom0008 hunilikurbik ensesin öpme inat olur Ayağından öpme geç yürür Bu çocuk sana çok alıştı annes olmam dışında sorun yok 😂 Mama ver bu çocuk aç Bu saatte(11) çocuk mu yatar geç yatır geç kalksın oğlum 8-9 da uyur 🤣🤣
tineanigra hunilikurbik erkek çocuğa bahçeli ev lazım Şuna ben de sinir olurdum ama oğlum büyüdükçe hak vermeye başladım :) enerjisine ev yetmiyor 😂
CafeChocolat Sırtına yelek giydir. Ayağına çorap giydir. Şekerli su ver. Lohusa kadın tek durmaz. Vs vs sabaha kadar yazabilirim