Aryamlinamom Kızlar çok mutluyum en büyük hayalimdi eşim gerçekleştirdi sağolsun , dişlerim inci gibi oldu bu süreç hakkında sorusu olan varsa ya da taktirma yolunda olan varsa cevaplarım seve seve
9090100 Aryamlinamom kaç sene arayla çıktı canım bnmde 1.50 sene olacak hala tık yok skldim bı yandan çıksın istiyorum
mamasuu Aryamlinamom ayyy bol bol gülüşler canım. Benim de ilk çıktığında çok mutlu olmuştum pandemiydi maske takmak istemiyodum herkes inci dişlerimi görsün istiyodum 😂
Aryamlinamom mamasuu ayy çok teşekkür ederim evet bende o durumdayım şu an ❣️ ama dişlerin arkasına tel taktı doktor umarım ona alışırım çabucak
Aryamlinamom Mineekskn bence eğer maddi imkan varsa plak ama onun sürecini bilmiyorum ben tellere çok zor alıştım yani ağlıyordum hep ilk başlar yemek yiyemiyorum ama sonra hepsi geçti
Berii Aryamlinamom plaklarınızı çok dikkatli kullanın lütfen ben düzenli kullanmadığım için sanırım tekrar bozulmaya başladı dişlerim
Aryamlinamom Berii Ya inşallah düzenli kullanırım dişlerim acayip kötüydü benim , eski haline dönmesini asla istemem