1903ilknr Merhaba bayanlar 3 aylık kızım var ve bazen kakası sırtına kadar çıkıyor ister istemez kıyafetlerine de değiyor 😭 ve o leke çıkmıyor e-bebekten leke çıkarıcı aldım o da işe yaramıyor siz bu durumda ne kullanıyorsunuz 🙄🙄 yardımmmm
Cancancan 1903ilknr bildiğimiz hacışakir sabunla iyice elinde çitile sonra makinaya at yıkansın hiçbirşey kalmaz
ikos58 1903ilknr ben green clean ın setını kullanıyorum leke olunca azıcık uerıne damlatıyorum bır de makınayı calıstırırken deterjanın uzerıne de bır olcek koyuyorum leke kalmıyor
Hazal 1903ilknr kaka çamaşırlara geçtiği gibi bi sudan geçiriyorum bekletirseniz kurur. Dalan roxy deterjan kullanıyorum kaka varsa ön yıkama yapıyorum ön yıkama gözüne dalin deterjan koyuyorum ve dalin yumusatıcı kullanıyorum mis gibi kokuyor haftalarca üstelik kaka izi kesinlikle kalmıyor 30 derece 28 dk da yıkıyorum 😌
Nekwa 1903ilknr kurumadan tazeyken normal kullandigim bimin deterjaniyla 15 dk da 30 dereceye biraz artırarak deterjanı koyuyorum cikiyor Eger kuruduysa makinenin 1 saat ayarinda 40 dk yine cikiyor
Bsk Eğer bekletmeden yıkarsanız leke kalmıyor. Ben beyaz sabunla elde yıkadım hemen, hiç leke kalmadı. Sonrasında tekrar makinede yıkadım
Hafsaninannesi Arkadaslarin dedigi gibi beyaz sabun ile citiliyordum baya uzun suruyor. Bende roxy’nin el ile yikama tozu var sicak suda bekletiyorum cikartip hafif citiliyorum hooppp makineye, eser kalmiyor
Lokma Bende hacı sakirle yıkıyorum ama öyle hemen falan değil. Diyelim ki gece yaptı çıkarıp kenara koyuyorum ertesi gün banyo sonrasi küvette ki suyun icine atıyorum çamaşırları. Ben kızı besleyip uyutana kadar kalıyor. Sonra elimde citileyip atıyorum makineye. Normal yikama yapiyorum ebebek deterjan ve leke çıkarıcı kullaniyorum misss gibi oluyo
Liyaa 1903ilknr ben kakalı kıyafetlerini 60derecede roxy ile yıkıyorum hemen çıkıyor 30 derecede çıkmıyor
Burcusametbuglem 1903ilknr walla ben yaptigi hemen yikiyorum çitileterek azicij camadir suyu koyuyorum cikiyo daha.sonra makineue atiyorum baska turli bas edilmiyo
Feri Burcusametbuglem çamaşır suyunu uzak tutun bebeğiniz eşyalarından çok çok çok zararlı. Hatta kendinizden de uzak tutun. Yazık daha onun teni çok çok hassas.
Deletedmom444 Feri çamaşır suyundan sonra makineye atiyormuş ama kaç saat yıkanıyor kalmaz ki ben kullanmıyorum ama kosla dokuyorum on yıkama yapıp sonra sabun tozu