Feyekum Oğlum 4.5 yasinds ama.yorucu cocuk beni yoruyor hareketli çok şımarık bi cocuk eşimde bu ara 2m diye tutturdu yaşım cok ilerlemeden yapalım dio bej 27 eşim 32 olacak bu çocuğu zor kaldırıyorum.psikolojikmen diğeri olunca naparim.bilmiyom
Nltka Feyekum kaldırılmıyor ben sana diyim. Buna bile sabrım yok diyorsan yapma . Kocalar kendi bakmadıkları için isterler . Önemli olan senin hazır hissetmen . Burada sana şimdi doğur beraber büyürler diyecekler büyüyorlar okey ama akıl sağlığından bir parça eksiliyor . Sabrınız konusunda eksik varsa hele asla yapmayın . Biri 4 yaşında olacak az kaldı diğeri 10 aylık kafa beyin kalmadı
Beratim17 Feyekum Eşini dinleme. Onlara göre hava hoş bu çocuğunu büyüt kafan rahat olacak gez eğlen bence yapma. Nasıl olsa çocuğun büyümüş tekrar başa saracaksin ikisiyle kafayı yersin iyi düşün taşın
Oyku_0321 Feyekum benim ilk kızım aşırı uyumlu beni hiç üzmeyen bir çocuktu ama kardeşinden sonra çocuğumu tanıyamıyoorum sürekli kardeşinin etrafında sürekli elini yüzünü oynuyor oda sevmiyor ağlıyor yapma dediğim her şeyi yapıyor belki sizin de tam tersi olur uslanır
Elfelf475 Feyekum ben de ikinci çocuğu düşünüyorum önümüzdeki ay hatta planladık. Ama benim oğlum 2 yaşında ve kolay bir çocuk açıkçası bence annenin psikolojisi babanın yaşından isteğinden daha önemli. Tüm yük annede oluyor. Benim eşim çok yardımcı olduğu halde ben düşündüm hatta oğlum da kolay bir çocuk. Ona rağmen kendi psikolojim enerjim daha önemli. Ben mutluyaam çocuğum da mutlu oluyor.
Beratim17 Nltka çok haklısın. Benimde 8 aylık oğlum var hiç sabrım kalmadı tek bakıyorum eşim bile.yardim etmiyor bazen delirecek gibi oluyorum o yüzden 2.cocuk düşünmüyorum Allah olmayanlara versin. Nasıl korunacagim onu da bilemiyorum
Asyasemin2013 Böyle düşünüyorsanız yapmayın tabi. Eşiniz mi anne olacak pardonda o çocuklarla 24 saat siz vakit geçireceksiniz
Hayalet_99 Beratim17 spiral artı üç aylık iğne benimki de üçüncüyü hiç istemedigim için böyle yapıyorum 😅
Feyekum Beratim17 bende hiç olmadı kimini yaramıyor alet kimine yarıyor bu taktırdiginizda belli olur yazın aldirmistim hiçte kaymamış
Feyekum Oyku_0321 aynen benim.cocuk öyle yapma dediğim herseyi yapıyor ama.kucik bebek gorsun seviyor kardeş dio ben onu gezdiririm oynatırım vs dip
Hayalet_99 Feyekum benimki biri 18 aylık diğeri 6 aylık çok yoruluyorum hiç enerjim kalmıyor bazen ölü gibiyim çok zor pliyor ben ikinciye çok erken hamile kaldım kaldırabileceksen yap ikinci çocuk ikisi birden çok farklı bı tempo oluyor çünkü
Feyekum Hayalet_99 benim de öyle evlendiğim ayda kaldım 3 4 ay psikolojik bozuk gezdim ama sonra güzeldi
Beratim17 Hayalet_99 en mantıklısı aslında ne.zamandan beri böyle.korunuyorsun zarar vermez mi ikisi bir arada
Beratim17 Hayalet_99 3 aylık iğneyi eczaneden kendinimiz mi alıyorsunuz ve kim vuruyor sağlık ocağı mi bende istiyorum ondan
Hayalet_99 Beratim17 6 aydır böyle kırkım çıktı direk iğne oldum iğneden on gün sonra da spiral taktırdım valla çok rahatım doktora sordum ben bı çok kişi böyle yapıyor zaten bı sorun olmaz dedi benim yumurtalıklarım cok hızlı çalışıyor ilk kizim üc aylıktı hamile kaldım direk su an ondan böyle devam ediyorum korkumdan
Hayalet_99 Beratim17 sağlık ocağına gkdiyorsun ônce kontrol amaçli bı gebelik testi yapıyor sorun olmazsa eczaneden iğneyi alıyorsun sağlık ocağı testin sonucundan sonra vuruyor
Melekhnm Feyekum 2. Çocuk kelimesini duymaktan bile çok korkuyorum o derece 😅😅😅çok büyük sorumluluk ben kendimi gezmeyi rahatı seviyorum zor büyütm 2 yaşında aunı senaryoyu yaşamak hayal bile edemeyeceğim 🥰
Feyekum Guzelanne19 evett benim yaşım küçük de ésim ben yaşlanıyorum dio alisan 48 yasinda 4 yasinds çocuğu var o napsin 🤭