Peldaa Mrb arkadaslar bebegim 1 ay 10 gunluk gaz sancisindan gözunu acamiyor dun gecede surekli agladi bir anda morardi hemen kostum arabaya acile attik fitil kullandik ama sabah yine ayni (zinco agri kesici kimyon rezene masaj ) deniyorum fayda etmiyor sizler neler yapiyorsunuz tecrubeli anneler yazarsaniz sevinirim.
Mom9 Peldaa valla colinox, nurse harvey, sap simplex denedim sırayla tam işe yarayanı bulana kadar gaz sancısı geçti 2.5aylıkken😅 elinden geldiğince gaz yapacak şeyler tüketme, gaz çıkarmdan uyutma, gaz damlası dene. Başka türlü %100 çözümü yok maalesef
[silindi] Peldaa Aguline gaz damlasını tavsiye ederim. Hem rahatlatıyor hem sakinleştiriyor. Benim oğlumda çok gazlı bi bebek anca onunla rahatlıyor. Her bebek farklı tabi ama belki size de iyi gelir..
Defne_cicegim Peldaa öncelikle yavrunuzu rabbim size bağışlasın hayırlı olsun sana en güzel tavsiyem biogaia damla ve metsil damla al bunları birlikte kullan sende humananin rezene kimyon çayından iç günde 3 kere 1 çay kaşığı kimyon yut çok faydasını görürsün 🤗
Tugba0133 Peldaa merhaba benim bebeğimde de vardı şükürler olsun ki biogaia damla önerdi bir yakınım.maşallah baya etkisi oldu bir deneyin derim
neslikngr Biz alıştık artık morarmalara fön sesi süpürge sesi bi de kolik bebek müzikleri var bunlarla sakinleşiyor bi de gaz masajı yapıyoruz sürekli Allah kolaylık versin damlalarda bence pek işe yaramıyor ama yine de bi umut
_tospikannesi Peldaa nurse harveys colex ıyı geldi bize de canım daha öncesinde degısık damlalar kullandım ama bebekten bebeğe fark ediyor yarayanı bulmak 😏
aysenur06 emziriyorsan yediklerine dikkat etmelisin , mama veriyorsan aptamil conformil mama kolik bebekler için benimde bebeğim kolikti bende conformil kullandım çok faydalı oldu
[silindi] Pamuksekerim87 Günde 3 kez 2.5 ml normalde , 1 aylıkken öyle veriyodum. Şimdi 2 kez bazen 1 kez veriyorum gazı azaldığı için yeterli geliyor.