defnessd Merhaba ben doğum yapalı nerdeyse 8 ay olacak hala rgl olmadım normalmi acaba yoksa bi doktora görünmek gerekiyomu benim gibi olan varmı ilk 40 gün boyunca hafif oldu ondan sonra hiç olmadı neden acaba bilen varmı normalmi
turkan2_ defnessd 5aylk oldu kızım hale bende olmdm doktor normal dedi emzirmeden kaynaklı ama bnm leknmem oldu daha gormdm haftaya kan vercem bişi çıkmasa bnde gozukucem galiba ilk kizmda 4aylkti olmstm yoğun geçerdi her çocuk farklı mi ne ya
EliS_ defnessd Vallahi bende böyle bir pos açacaktım sizinkini gördüm. 4 ay oldu bende olmadım hallaaaa🥺🥺emziriyorum ama neyle alakalı bilmiyorum. Korkuyorum yaaa hamile kalırsam v. S diye. 😓😓🙄
birbebisannesii defnessd emziriyorsaniz 1.5 senehe kadar uzayabiliyor tabi belli olmazsa ben emziriyordum 8. Ayda olmustum ama annem hep ben 1.5 sene sonra olduydum diyor yani ksiiden kisiye degisiyor
beyoglu67 defnessd emziriyosaniz bildiğim kadarıyla ilk bir sene normalmiş. Emin olmak istiyorsanız bi doktora danışın isterseniz.
sltn40 Net bilgim olmamak şartıyla çevreden duyduklarımla bir sene bile olmayanlar varmış ben ilk kızımda iki ay sonra oldum simdi dört aylık olacak ikinci kızım hala olmadım ne zaman olurum bilmiyorum da değişiyor yani
defnessd sltn40 ya gecen birisi dedi de o kan oraya birikir sonradan sana hem şişlik hemde ağrı yapar bi doktora git dedi de acaba öylemi olacak merak ediyorum bendemi sıkıntı var dedim
sltn40 defnessd sizlik değil sadece kişiden kişiye hatta doğumdan doğuma bile fark ediyor vücudun toparlanmasıyla alakalı diye düşünüyorum
defnessd EliS_ benim eşimde korkuyor hamile olursan diye ama hamlie olsam hisederim heralde bide korunmuyorum ya ama emziren anneler pek kalma ihtimali olmuyormuş doğrumu acaba
defnessd birbebisannesii benimde annem öyle diyor ben bi sene olmadım diyor teyzeme sordum oda öyle diyor ama yinede bi doktora gidecem nolur nolmaz bide bu arada sezeryan doğum yaptım ondan da kaynaklanırmı
defnessd Yani sezeryan oldum için olurmu hani kan içeride kalıyor ya doktorum bebegin kırkı çıkınca gel demişti gitmemiştim
beyoglu67 defnessd sut korur sözüne asla inanmayın. Her an hamile kalabilirsiniz. Ben prezervatif ve geri cekilme yöntemi kullanmistim ilk bebegimden sonra Simdi ikinci bebeğim var spiral taktircam 40 ım çıktıktan sonra