lynrtrkmenn noluyasanagenemiros merhaba benimde bebeğim alerjik bebek Bebelac pepti junoir ve Aptamil denedik tatları kötü çok sevmedi denemek için bende bir tane alabilirmiyim
noluyasanagenemiros 3kedili2bebekli tarihi bilmiyorum ama ordudan gönderim yaparım Şuan yaşadığım yerde değilim size hemen mi lazım
3kedili2bebekli noluyasanagenemiros merhaba doktorumla görüştüm başka mamaya geçirdi yine de teşekkür ederim
Muhkub60 Merhaba1 adet denemek için kullanmak istiyorum bebeğim alerjik ben normal evolvia almışım olmuyor sanırım🥲 ne kadar düşünüysunz ama 1 adet almak istiyorum
noluyasanagenemiros Muhkub60 ayyy cok özür dilerim yemi gördüm. Bulmadıysanız gönderebilirim. Fiyat yok kargoyu karşılayın yeter
noluyasanagenemiros Muhkub60 keşke özelden yazsaydınız hiç bildirim gelmemiş bana ya çok üzüldüm şimdi 😔 görmediğim için
Muhkub60 noluyasanagenemiros ☺ gönderebilirsenz sevinirim. Bir kutu ücretli aldık bitmek üzere henüz rapor çıkartmadık.
Cancanlar noluyasanagenemiros valla helal olsun size ben burda neler gördüm raporlu mamaları parasıyla satanlar var