Kızlar merhaba, göğsümde kahverengi bir et beni vardı. Bundan 2 hafta önce içi hafif kanlanmıştı bende endişe edip hemen cildiye bölümüne randevu alıp doktora gitmiştim. Doktor bir aletle bakıp sıkıntı yok korkma, fakat böyle arada elin takılır kanar diye ilerleyen süreçte aldırabilirsin, fakat bir acelesi yok dedi. Bende şimdi emziriyorum diye erteledim ben aldırmayı. Fakat son zamanlarda ben sanki kurumaya ve kenarları hafif sökülmeye başlamış gibiydi. Dün sabah kalktığımda ise yarısı sökülmüştü ve kanamıştı. Bilmiyorum belki gece oğlum emerken dokundu çünkü bazen eli o benime gidiyor. Şu an bakıyorum sadece çok küçük bir yer kalmış eğer o da sökülürse tamamen sökülecek ben. Bir tarafı kalkık duruyor ama bir tarafı da tam sökülmemiş. Altı da kanlı görünüyor. Ne yapsam bilemedim başına benzer bir şey gelen var mı? 5-6 güne uçakla memleketime gideceğim. Çok kötü denk geldi doktora gidip aldırmak istesem birkaç güne randevu vermez bence. Kendi kendine düşmesini mi beklesem napsam bilmiyorum kızlar çok canım sıkıldı ya