Yavrucukk Bebeğim 2 ay 6 günlük uyku düzeni hiç yoktu uykusundan sürekli uyanıyordu kardeşimin tavsiyesiyle kundak yapmaya başladım,bebeğini kundaklayan varmı?zararı olur mu bebeğime acaba
Kuzeynep Yavrucukk benim oğlum 5 aylık hala kundakla uyuyor çok sıkı değil bacakları rahat kollarınıda tutcak kadar yapıyorum uykusu derinleşinçe hafifçe açıyorum kundak Benin kurtarıcım 😀
1903ilknr Kendi battaniyesi ile kundak yap ayaklarını sarma sadece kolları al kundağa çok rahat uyur ben kızıma 2 ay uyguladım rahat uyudu
Mrvemom Yavrucukk olmaz canım, uyku problemi yaşayan bebekler için kurtarıcı bence🤦♀️ Eliyle kendini uyandırıyor normalde bizimki kundaklayınca daha rahat uyuyor
Arzuuuuu150 Bende baştan beri kundağa alistirdim elleriyle kendini uyandırıyor yoksa bildiğim bı zararı da yok
deletedmom4842 Yavrucukk Ben uzun süredir yarım kundak yapıyorum ve çok rahat yatıyor zaten kundak yapınca anne karnında gibi hissediyorlar ve elleriyle kendilerini kaldırmıyorlar
Zeynos Yavrucukk benim de kızım o zamanlar da hemen uyaniyordu annem in tavsiyesi üzerine yarim kundak yaptım ama sıkmadan bol hemen uyudu Hem de uzun uyudu
Mrv_yvz Yavrucukk yarim kundak yapmakta skinti yok yani sadece ellerini saricaksin. Ama bacaklarini ayaklarinida sararsan o zaman zarar verir kalcasina
ElifKaratas Yavrucukk zararı olmaz yarım kundak yap canm benmksi kendini kundaklatmıyor keşke yaptırsa ıkınıp sıkınıp çıkartıyor kolları
Zuhalnehir Yavrucukk 40 gün olduk bugün. Geceleri kundaklıyorum daha rahat uyuyo gündüzde yarım kundak yapıyorum. Zaten o kadar alışmışkş kundaksız yatamıyo :))
Kalbimm Yavrucukk ayaklarını serbest bırak çok sıkma bişey olmaz kundakla daha rahat yatiyolar 2 buçuk aylık olduk yatarken kundakliyorum ayakları serbest oluyo çok daralırsa kendi cikariyo hafiften ellerini çok sıkma yeter