ntt Kızlar bebeğim bir aydır ishal doktora götürdük 1 hafta boyunca iğne kullandık, idrar yolunda iltihap varmış ama hâlâ geçmedi şimdide bebeğimin kakasinda var başınıza geldi mi hiç geldiyse sizler nasıl yol izlediniz ??
Gonuel ntt geçmiş olsun, bebeğiniz neyle besleniyor ve kaç aylık? Muhtemelen alerji vardır. Bizde de aynı durum var ishali geçmiyor, kakasında kan var ve yüzünde egzama 😔 çarşamba günü gideceğiz bakalım test yapacaklar.
ntt Teşekkür ederim bayanlar 4 buçuk aylık bebegim ve emziriyorum anne sütü kullaniyor ve şuanda da kakasinda siyah iplik gibi şeyler gördüm ne oluyor anlamıyorum
ntt yasemin_tuna demir damlası dogdugundan beri kullanamıyoruz maalesef ama sonuca ulaştık süt besin alerjisiymis 😔
ntt yasemin_tuna süt protein alerjisi çıktı maalesef ki emzirdigim için bende süt ve süt ürünleri tuketmeyecekmisim
ntt yasemin_tuna kakasinda kan ve siyhimsi damar damar şeyler vardı videoya çekmiştim bunları doktora gösterdim ve gaita tahlili ve ultrason çekildi o şekilde süt alerjisi olduğu öğrenildi
153s34 ntt ya olmadi ama bi mukuslu kaka benzetmesidir gidiyor 😂 acaba benmkide mi oyle diey dusunmekten kafayi ycem 😂
153s34 ntt sari renkte hep bazen yesil oluyor o da sayili kez olmstur yani. Kıvamı ise sulu , katı bi kivami yok. Cnku bazen lavaboya yaptiriorum tuvaletini orda da baktigimda sulu yani. Bazen sumuk gibi oluyor sanki poposundan bezini cektigim zaman ama icinde mukus gibi parca sadece 2 kere gordum