gencmom_ Kızım 1 yaşında kulaklarını deldircem altın küpe alan var mı yakın zamanda nasıl bir model alsam karar veremedim ve fiyatları nasıl şuan ? Yakın zaman da alan deldiren varmı ?
[silindi] gencmom_ bende kızımın kulaklarini deldirmeyi dusunuyorum oyuzden kupe arayisina girdim sallantili olmamali top vidalardanda olmamali cunku arkada ucu sivri kaliyo bi yere takilabilir oyuzden en iyisi klipsli kupe 😊 fiyatlarada baktim ben butcene gore 2bin 3bin filan
prensesannesimerve gencmom_ kızım 4 aylık kulağını deldirmeyi çok ıstıyorum kız bebeklerde küpe çok hoşuma gıdıyor nazar boncuğu top şeklinde klipsli küpe aldım 1800 tlye biraz daha zaman geçsin deldirmeye düşünüyorum
prensesannesimerve gencmom_ ayrıca sallanan veya halka şeklindeki küpelerden almaman en iyisi olur bebekler küpeyi çekiştiriyor Allah korusun kulağını yırtar
gencmom_ Mervvve ne kadara almış acaba bizimde anannemiz alcakdı ben aliyim dedim oda bilezik yaptırcak
gencmom_ prensesannesimerve bizim burda 1 yaşına kadar delme yok dediler bende dün sordum eczaneye 1 yaşında delebilirmiyiz diye evet dedi küpe almadan deldirmek istemedim sallanan almam top şeklinde veya klipsli düşündüm büyük ihtimalle klipsli alıcam ☺️
melekxs1 gencmom_ ben top kupe aldim daha kullanisli oluyor cocuklara 500civari hem uygun hem daha iyi bence