Papatya35 Anneler merhabalar ben bebeğimi hem emziriyorum hem mama veriyorum. Yaklaşık 4 aylığız . Yolculukta veya gezmeye çıktığınızda mama hazırlama yani kaynamış temiz su işini nasıl hallediyorsunuz ya valla bu zamana kadar hiç çıkmadım bazı sebeplerden ötürü nasıl olacak merak ediyorum
2YildizAnnesi Papatya35 biberonunu, mamasini, kaynatilip sogumus su ve termosda kaynar su daima yanimda götürürüm. Ilk hazirladigim iki mamayi sicakla sogu karistiraral hazirliyorum. Son mamayida sadece termosda ililamis suyla hazirliyorum. Cok rahat oluyor.
TgcDvc Papatya35 bende 1 yıl boyunca termosa sıcak su 1 şişeyede kaynamış soğumuş su koydum ayarlayıp yapıyodum hemen kolay oluyo oyle sadece termosa ılık yapınca su yetmiyodu
Sedahmetoyku Papatya35 kaynamis suyu kaynar bie sekilde termosa koyuyorum, yanima bide onceden kaynatilmis sogumus su aliyorum ılıstirarak kullaniyorum.disarda ne kadar kalacaksaniz ona gore ayarlayabilirsiniz. Yada cok kaynar olmadan termosa da koyabilirsinz. Bazen sogutmak sknti oluyor. Onceden kaynatilmis Sogumus su mutlaka olmali bence
ozlemsenel Termosta bulundur canım ılık suyunu. Bi de sıvı aptamil mamaları var onlar da çok pratik oluyor