Nolur bana bir akıl verin nolurrr…
Çölyak hastasıyım ve 10 yıldır glutensiz besleniyorum yani ekmek makarna buğday tarzı şeyleri ömür boyu tüketmemem lazım glutensiz ekmek, makarna tarzı şeyler tüketiyorum hastalığı bilen bilir.
8 aylık bir bebeğim var ve o kadar çok korkuyorum ki bebeğimde benim hastalığım varsa diye çünkü genetik bir hastalık. Bebeğimin yüzünde egzama çıkıyor bazen korkuyorum ne bileyim diş çıkarma döneminde cıvık kaka yapıyor korkuyorum. Ya öyle bir korku ki bebeğime bişey verirken elim titriyor. İnanmayacaksınız ama biri bebeğin sana benziyor deyince üzülüyorum ya kendi hastalığım onda da varsa ya benden aldıysa diye için için kendimi suçluyorum. Kafayı yiyeceğim. Sabah akşam Google da araştırma yapıyorum. Sonra dönüyorum kendime senin çocuk sahibi olmaya hakkın yok diyorum ya çocuk da varsa ya hayatını kararttıysan diye hep kendi kendimle konuşuyorum. Canım ne var ki bu tarz şeyler yemez olur biter diyebilirsiniz ama o kadar kolay değil. Sosyal hayatım yok resmen insanlarla bir yere çıkmıyorum ne bileyim herkes toplanır kek, börek, poaçadır ben yiyemiyorum. Hayatıma son vermeyi bile düşündüm biliyor musunuz… Napıcam ben bu düşüncelerle dua ederken Allahım ne varsa bana ver bebeğimin birşeyi olmasın diye dua ediyorum. Nolur bana dua edin 😞