tugcesl Bugün 17 günlük olduk sarılık 19 çıktı Işın tedavisine yattı şuan yarına çıkarır mı aranızda yaşayan varmı
Esma_1 tugcesl biz 18 degerle yattık cuma günü yattı pazar ben imza atıp çıktım çünkü küçük bir çocuğum daha var
Seyturak tugcesl 21 ile yattık 24 saat dolmadan çıktık lohusaydım tabi aklım çoktı bişey olacak diye. Geldi geçti ama korkmayın hiç
Alyakbr tugcesl benimkide geçirdi 17 dindegeri sınırda diyip hemen ışık tedavisine alındı 8 saat sürdü bizimki . Özeldi ama.fark olurmu bilmiyorum
circus tugcesl 18 ile 1.5 gün yattı çok şükür 9 a düşünce çıktı hiç korkma hemen toparlanıyor Allahın izniyle
tugcesl Esma_1 eğer hala varsa günlük 2 damla limon ve şekerli su verin hemen etki ediyor 1 günde bizim baya baya düştü
sadeceelmas Biz 24 değerle yattık 1 gün kaldı 9değerle çıktık ama sarılığın tamamen gitmesi 40 günü buldu bizde
aysenurpera Bizi 1 gün yatırdı ama uzun süre geçmedi mama vermeye bakın açlıktanda olabilir anne sütü yeterli gelmezse
tugcesl circus özelde yattık ama şuan mama desteği felan yapıyorum sütüm az galiba her emdikten sonra aranıyor veriyorum inşallah sütüm kesilmez 19 gün oldu
Ilk_mucizem60 tugcesl bebim bebeğimde sınirda yatmişti 1 gün yattı bu ışın tedavisini devlet karşılıyomuş bir ücret ödemiyorsunuz özel hastanede dogum yaptim aynı hastanenin yogun bakımında yattık