Mefeannesi Kızlar gece oldu evet ama uyumayanlar acil yazar mı ağrı kesici de dolven mi iburamin zero mu daha etkili
Esrans Mefeannesi Geçmiş olsun bu arada ben de dolven veriyorum çağ kaşığı ile sonra doktora götürüyorum ertesi gün en azından ağrısı diniyor ateş kontrol altında oluyor
Mefeannesi @Esrans ateş yok kulak ağrısı var geçen hafta dok gittik antibiyotik içti bitti ama şuan yine ağrıyorbcalpol de kesmedi ağrıyı
Esrans Mefeannesi Üzüldüm huzursuz hissediyordur sıcak kompres iyi gelir en azından rahatlar bol sıvı almalı bu enfeksiyon maalesef tekrar ediyor dolven güçlü ağrı kesici diye biliyorum en azından uykuya dalsa rahatlasa kıyamam
Esrans Mefeannesi Doktor demişti bana çay kaşığı ile içirin diye kafama göre yapmadım ölçekli kaşıklar ve şırınga ile içmiyordu
Minikprenseees Esrans 3 yaşa göre bu doz az geldiği için etki etmiyor olabilir .1 ölçek verirseniz etki eder.Hatta önceden açıp uzun süre bekleyen ilacın etkisi bile az oluyor
Esrans Mefeannesi ölçek kaşığı ile içiyorsa tabii ki ölçek ile verin ben ilaç içiremiyorum bir türlü ondan doktor bir çay kaşığı beş ml eder ölçü kaşığı ile aynı doz öyle deneyin demişti
Esrans Minikprenseees ilaçlarını yeniliyorum her zaman inanın her ağladığında doktora giden insanım artık bütün her aklımdakini sora sora öğrendim beş ml ölçü kabul ediyoruz dedi ve üç ay ilaç açıldıktan sonra dedi bir ay diyen de duymuştum ilaç ömrünü ztn her gittiğimde yazıyor
Heymissbon Esrans yalniz cay kasigi 1 olcek etmiyor tatli kasigi bir olcek ediyor.. cay kasigi 3 yasindaki cocuk icin yetersiz kalir