aysesmsk Kızlar merhaba bebeğim kıyafetleri için leke çıkarıcı arıyorum ama hiçbiri tam çıkarmıyor maalesef yardımcı olur musunuz varmı öneriniz ? (Boykotlu ürünler hariç)
Esrans aysesmsk merhaba e bebeğin leke çıkarıcı spreyi güzel ama eski lekeleri çıkarmıyor anlık lekeler için güzel ürün
Aysegul_10 aysesmsk e bebegin leke cikaricisi toz olan yazdan kalma tüm lekeler cikti.Renkleride soldurmuyor hatta canlandirdi gibi geldi bana. aksamdan lekeli kiyafetleri koyuyorum kovaya sonra leke cikarici toz(kafama gore koyiyorum genlde paketteki ölcuden fazla kiyafete gore).kaynar su beklete bildigin kadar beklet at makinye yika sonra mis
Bibebek_ aysesmsk evet çıkarıyor aylar öncesinin lekesini bile çıkardı. Kovaya kaynar su doldur tozdan dök 2-3 yemek kaşığı. Lekeli çamaşırları bas bir gece kadar beklettim hep garanti olsun diye. Sonra da sıkmadan sulu şekilde çamaşır makinesine at mis gibi çıkıyor
kimbumadam aysesmsk Kalmış leke ne demek :) Geçen sweatime yemek sıçramış makinede çıkmamış minoris sıkıp çitiledim çıktı
Ebby Sodyum Perkarbonat üstüne bir şey tanımam asla. Kaynama derecesinde suya bir ölçek döküp çamaşırları basın, 4-5 saat sonra çıkarıp makinede normal yıkayın.
ymnmhrr Aysegul_10 çok fazla koyup çok fazla bekletmeyin çamaşıy suyu katkılı olduğu için geçen yıl oğlumun tüm kışlıkları maf etti o günden beri yeminliyim asla almam herkese de söylerim kurallarına yazana göre yaptım ve hepsi beyaz beyaz lekeler oldu ve tüm kıyafetler çöp oldu
Ahlasinannesii aysesmsk Ben bunları kullanıyorum zaten kullandığım toz deterjan leke çıkarıyor bunlar extra kan ilacının lekesi yemek lekesi falan baya etkili
kubratd patilianne bunu bir ben yapamadım galiba🙄 nasıl uyguladınız acaba ben de denedim ama çıkarmadı hiç