beyzzsenturkk_ Mrv_cnl gıcık tarzı öksürükler alerjiye bağlı da olabilir yattığı yatagın kuması yıkandığı deterjan vs gece giydiği şeyler ya da herhangi bişey benim kızımda da alerjik geniz akıntısı var geçmiyor dönem dönem kaybolup geri geliyor geceleri nefessiz kalırcasına öksürüyor cok sey denedim ama en iyisi kendi kendisine gecmesi ilaçla da pek bisey farketmiyo
Mrv_cnl beyzzsenturkk_ yani böylesi ilk defa oldu 5 yaşında arasana daha kısa sürelileri olmuştu ama bir iki bişey yapardım geçerdi dün gece ki 2,5 a kadar sürdü en son zencefillli bal ve zaditen verdim öyle geçti de uyudu
Miniminnoss 3 yaşında oğluma ben yatmadan 1 kaşık bal veriyorum iyi geliyor yada çok tutarsa doktoru demişti 1 tatlı kasigina biraz toz şeker koyuyorum tepelere değil silme gibi üstüne limon sıkıyorum rahat uyuyor yada zeytinyağ limon veriyorum
Ayse28-93 Mrv_cnl Benim oğlumda öksürüyo dün tesadüfen Instagram da gördüm buzu suyun içine koyup yatağına yakın yere koymuştu bende denedim dün gece öksürmedi bi deneyin isterseniz sizde denemekde fayda War Bir de siyah turp u iğne ile delin üzerine bal koyun turbun iğne ile deldiğiniz yerden akan balı da yedirin faydasını görceksiniz
Mrv_cnl Ayse28-93 teşekkürler bi tek turp denemedim zaten buz soğuk buhar veriyorsa da buhar makinesi var zaten odasında dile yapmıyorum ama muhakkak buhar makinesi şart çocuklara