nazo77 Bebeğim 2 aylık ve kolik hiç sabahlara kadar ağlıyor hangi damlayı denediysem işe yaramadı uykusuda kuş gibi bu konuda önerisi olan varmı
AsafYigitannesi nazo77 valla 5 aylık olduk 5 gündür geceleri ağlıyor çözüm bulamadım kolik de değil uykuda deli gibi ağlıyo uyumuyor gece de gündüz de rabbim sabır versin tüm annelere
Masalmoms11 nazo77 benim kızımda kolikti. Akşam 6 dan gece 11 e kdr ağlardı. Saate bakar sabrederdim. Hiç bir damla işe yaramadı. En son bulduğum çözüm şuydu belki saçma gelicek sizlere😂 ütüyle mendil ısıtıp çıtçıtlı body bin üstünden karnını ısıttım. Aynı şekilde ayaklarını da ısıttım ve karın üstü egzersizi yaptırmıştım. Yani gaz çıkaramasada rahatlamasına yardımcı olmuştu en azından.
medinekaplan nazo77 fön Makinesi sesi cnm arabayla gezdirip uykuya daldiginda eve getirip uyut benim oğlumda kolik bir bebek 5 aylık olacağız daha arabayla gezdiriyoruz akşamları uyumuyor sürekli ağlıyor arabada rahatlıyor tabi aracınız varsa yapın cnm başka çaresi yok
Marsila nazo77 Malesef 😔 3 ayı geçti azıcık rahatladım dedim demez olaydım ağzımdan olumlu bir şey çıksın mahvoluyor her şey sanki bir güç o olumluyu olumsuza çevirmek için fırsat kolluyor
citlembik2905 Pilates topu çok iyi geliyormuş. Bizimki kolik değildi ama arkadaslarimdan duymuştum. Baya rahatlatiyormuş bebekleri. Bir de sab simplex gaz damlasını denediniz mi
citlembik2905 nazo77 bizimki kolik değildi ama gazliydi baya. Çok işe yaradi. Yaklaşık 1 haftadan sonra etki etmeye başlamıştı. Ama her gün aynı saatte veriyordum alarm kurup
nazo77 citlembik2905 günde 3kere 15 damla veriyorum ama aynı saatlerde değil uyumadığı için saatler hep değişiyor
citlembik2905 nazo77 kesinlikle saatlere dikkat etmelisin. Ben saatlerini aksatinca farkı hemen görebiliyordum. Biz günde 4 defa 10 damla kullanıyorduk. Şuan 4 aylık olduk günde 1 kere kullanıyorum çok şükür artık kendisi çıkarabiliyor.
Ayazinannesi58_ Bize aile hekimimiz 1 ç.k. doğal zeytin yağı ver demisti deneyin biz faydasini gorduk bide bacaklarinj bisiklet sürer gibi yapin gaz masajlari, ılik bir duş aldirip hemen gaz masajı bacak hareketi sıcak havlu ve zeytin yaĝıyla faydasini görürsün
nazo77 Ayazinannesi58_ zeytinyağı kabızlık için öneriyorlar diye biliyorum ama bizim kabızlık problemimiz yok
Ayazinannesi58_ nazo77 bağırsaktaki diskiyi attiği gibi gazida atiyor bizde koliktik ve hiç bir damla zeytinyağı gibi işe yaramadı. Zararsiz bisey denwyin bence
Tansu15 nazo77 nurseharveys damla kullandık biz ve büyük bir oranı zeytin yağı idi.sadece kabızda kullanılması yanlış biliniyor
Bsrkp 4 aylık olduk biz maalesef bu saate kadar arabayla gezdik masajlar denemediğim gaz damlası yok nurse biraz iyi geldi bir de balık yağıyla masaj ama çözümü yok kolik bebeğin
Tansu15 nazo77 o duyguyu çok iyi bilirim.kızım aralıksız 3ay boyunca ağladı neredeyse. Öncelikle tok olduğundan emin olun ve de gaz ağrısımı karnında şişlik varmı ona bakın. Gaz ağrısı değilse tek çözüm kucağınızda bir o yana bir bu yana gezdirmek pış pışlamak oluyor. Beyaz gürültü ve saç kurutma makinesi de deneyebilirsiniz