Syds Hanımlar neden olur bilgisi olan varmı arkadaşımın kızının göbeği kızarmış enfeksiyon olabilir mi acaba
Berregunes Syds ya enterasan bir şekilde benim kızımında böyle oldu iki gündür var 16 aylık antibiyotik krem sürüyorum
Syds Berregunes Doktora gittiniz mi çocukta 10 aylık niye oldu anlam veremedik batikonla temizledik bizde temiz tutmaya çalıştık
Berregunes Syds aile hekimine resmini gönderdim krem ismi söyledi onu sürmeye başladım dün bugün daha iyi göbeği
Syds kums Anladım enfeksiyonsa diye çok endiselendik sonuçta göbeği düştükten sonra kapanıyor olur mu onuda bilemedik
Berregunes Syds yani daha 2 kere sürdüm kremi dün akşam ve bu sabah şuan çok fark yok daha Bactroban pomad
kums Syds enfeksiyon olma ihtimali yüksek bende öyle sandım ama ilerlemeden geçti hepimizde olabilir onlarda + olarak bez var ve hep oralardan tutuyoruz falan o yüzden normal karşıladım ama geçti şükür
Syds kums Evet sağlık ocağı hemşiresine attı enfeksiyona benziyor demiş oda. Telaslanacak birşey olmadığınıda söylemiş ama yarın getir dediler sadece