Gamzetrkmn benim çocuklar hep bu döngü içinde büyük olan kreşe gidiyor 1 hafta sonra küçüğe geçiyor antibiyotik tedavisi falan hepsini geçirdik ben sadece şunlardan fayda gördüm belki sizede yardımı dokunur küçük bebeğim 11 aylık 1 aylıktan beri yaşıyor bu durumu diyebilirim . Bı çok şey denedim bu süreçte faydasını gördüğüm şeyler , uyumadan önce sarımsak dövüp zeytin yağıyla karıştırıp ayak altına sürdüm ince bı çorap giydirdim 1 çay kaşığı prospan verdim şuanda gündüzde kahvaltıdan sonra 1 çay kasigi veriyorum prospan hasta olduğunda siz ayına göre sorarsınız öksürüğü bı anda kestigide oldu uyuyamicak şekilde balgamlı oksuruyordu coldmix damla burnunu acio bide 2 güne bir özellikle uyutmadan önce burnunu şırınga yöntemi ile temizliyorum odaya petek üstüne suları alacak kadar ıslak bir havlu seriyorum , hava makineleri falan çözemedi öle diim bu yöntem fayda etti ve uyku tulumsuz yatırmiyorum. Büyük 4 yaşında onada balgamı sokturmek için sabahları aç karna zencefilli pekmez elimde bunlar yoksa bal ve karabiber karıştırıp 1 çay kaşığı kadar yediriyorum bunların faydasını gördüm umarım sizede faydası dokunur