Selaam 🌸 oğlum 16 aylık, yaklaşık 2-3 aydır memeye düşkünlüğü artmıştı ama son 1 haftadır eziyet derecesinde meme istiyor, karnı tok oluyor istiyor, aç oluyor istiyor, oyun oynarken aklına geliyor istiyor, kucağıma geldiğinde görüyor istiyor, hadi gündüz bir sekilde oyalıyorum, sabahları emziriyorum ilk uyandıgında, birde gece öğlen/gece uykularına geçerken..
gün icinde geçiştiriyorum ama geceleride resmen beni emzik gibi kullanıyor artık, ağlayarak memee diye uyanıyor, vermezsem ağlayarak iyice uykusu açıyor, gecenin 4ünde kendimi top oynarken buluyorum kendimi yada memede uyutuyorum,kıpırdamadam mememde oğlumla uyumak cok zor, tilki uykusu gibi, sabah kalktıgımızda aptal gibi oluyorum. Neden böyle oldu anlamıyorum, köpek dişi çıkıyor, bundan çmce 8tane diş cıkardı ne gece uyanırdı doğru düzgün ne de memeye bu kadar sarardı, şimdi neden böyle bir fikri olan var mı? İşe gitmiyorum, oğlumu bi yere bırakıp gitmedim, her anım, gecem gündüzüm onunla, mutlu huzurlu bir cocuk, yani ayrılık kaygısı yaşayacağı bir durum oldugunu da düşünmüyorum. Sadece diş böyle birşeye sebep olabilir mi? 2-3 ay önce baslayıp son bir haftadır zirveyi gören bir meme düşkünlüğü bu🥹 var mı bunu yaşayan